Categorii: Monden Vedete Romania

Ce spune Vica Blochina despre o posibilă relație cu Alex Bodi. ‘Noi ne-am mai văzut de multe ori’

Imaginile postate de Vica Blochina pe Instagram în apare în preajma lui Alex Bodi au provocat mare vâlvă. Blondina a explicat cum stau lucrurile, de fapt, între ea și fostul soț al Biancăi Drăgușanu. 

Zilele trecute, Vica Blochina a fost surprinsă la aceeași masă cu Alex Bodi, într-un restaurant de lux din Capitală. Vedeta a mărturisit că nu au fost singuri, ci acompaniați de alți prieteni.

„Noi ne știm, suntem prieteni și mi-a părut bine să-l revăd, dar nu am nicio treabă cu el. Am ieșit la masă aseară cu prieteni comuni. Noi ne-am mai văzut de multe ori, dar nu se pune problema de așa ceva”, a declarat Vica Blochina, pentru Cancan.ro. 

Vica Blochina, despre Victor Pițurcă

Invitată în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, Vica Blochina a primit o provocare inedită. Aceasta a fost pusă să-l caracterizeze pe fostul ei iubit, Victor Pițurcă.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

“Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 70 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a comentat Vica Blochina despre Victor Pițurcă.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”