Categorii: Știri Stiri Romania

Ce spune Vali Vijelie despre scandalul de pe litoral. ‘Șeful Poliției era cu mine la masă. N-am primit niciun fel de amendă’

Weekend-ul trecut, un concert de pe litoral susținut de Vali Vijelie a fost întrerupt de Poliţie. Manelistul și patronul localului ar fi fost amendați pentru că nu s-a respectat distanțarea socială.

Incidentul a avut loc în stațiunea Năvodari! Vali Vijelie a cântat la o terasă, însă sute de oameni s-au strâns pentru a-i ascultat melodiile, ignorând regulile impuse de autorități. La fața locului au ajuns mai multe mașini de poliție pentru a alunga lumea adunată.

Ce spune Vali Vijelie despre scandalul de pe litoral

‘Toată lumea a venit, nu mai erau locuri. Oamenii .. să stăm în picioare. Înăuntru erau, nu mai știu, 3-400. La cealantă terasă am ocupat locurile și la cealantă. Și pe stradă s-a strâns fără număr. Unde-i vina mea? Și știi care-i frumusețea? N-o spun, pentru că … Da o spun până la urmă, că a trecut. Șeful poliției era cu mine la masă, beam un șpriț’, a spus Vali Vijelie la emisiunea „Vorbește lumea”, potrivit stirileprotv.ro.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Acum, Vali Vijelie a făcut și primele declarații despre concertul de la mare. Solistul a ținut să precizeze că nu l-a amendat nimeni cu 1.000 de lei, ținând cont că a fost însoțit de șeful Poliției, scrie Spynews.

‘Unde-i vina mea? Și știi care-i frumusețea? N-o spun, pentru că … Da o spun până la urmă, că a trecut. Șeful Poliției era cu mine la masă, beam un șpriț. N-am primit amendă, ca să știți. N-am primit niciun fel de amendă. Am primit doar aplauze și respect. Au spus oamenii, dacă e vorba de amendă, plătim noi. Să ne cânte Vijelie!’, a declarat Vali Vijelie.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR