Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce spune Teo Trandafir despre fiica sa, Maia. ”S-a transformat dintr-o fetiță într-o femeie cu tot ce presupune acest lucru”

Teo Trandafir, în vâstă de 54 de ani, a făcut declarații despre fiica sa, maia, care este o adolescentă de 18 ani. ”S-a transformat dintr-o fetiță într-o femeie cu tot ce presupune acest lucru”, a spus binecunoscuta prezentatoare de la postul de televiziune Kanal D despre fiica sa, Maia. De asemenea, vedeta a făcut declarații și despre viața sa sentimentală.

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase emisiuni la mai multe posturi TV.  În ultimii ani, Teo Trandafir a modarat emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D. În urmă cu mulți ani, vedeta a lucrat la Pro TV. De o perioadă de timp, Teo Trandafir nu a mai apărut  pe micile ecrane. Acum, vedeta a revenit la Kanal D, cu o emisiunea matinală de weekend.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
În plan personal, vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu mulți ani. Despre Maia, care are 18 ani, a vorbit Teo Trandafir pentru adevarul.ro.

Ce spune Teo Trandafir despre fiica sa, Maia. ”Este un om în toată firea, știe exact ce are de făcut și va pleca unde va vrea și mai ales când va dori”

”Așa cum evoluează toți copiii, s-a transformat dintr-o fetiță într-o femeie cu tot ce presupune acest lucru: cu idei noi, cu profunzimi ale gândirii, cu pretenții de la ea pe care înainte, evident, nu le avea. Trebuie să recunoaștem că traversăm o perioadă în care și societatea, și școala, și propria persoană își doresc câte ceva de la tânăr. El trebuie să știe să-și gestioneze propriile resurse, astfel încât să nu se risipească. (…) Maia va „zbura“ atunci când va dori, pentru că este un om în toată firea, știe exact ce are de făcut și va pleca unde va vrea și mai ales când va dori”, a declarat Teo Trandafir.

Despre ce se întâmplă în viața sa sentimentală, vedeta a spus: ”Sunt lucruri pe care le-aș interpreta. La vârsta mea, iubirea nu mai este ce era la 20 de ani. Există întotdeauna, desigur, oameni care se apropie de ține într-un anume fel, mai mult sau mai puțin compatibil și, trebuie să recunosc că, din acest punct de vedere, am avut întotdeauna noroc”.
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?