Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce spune Monica Tatoiu despre banii în cuplu. ”E nevoie ca femeia să nu îl facă pe bărbat să simtă că ea are mai mulți bani”

Monica Tatoiu, în vâstă de 66 de ani, și-a spus părerea în ceea ce privește finanțele într-un cuplu. ”E nevoie ca femeia să nu îl facă pe bărbat să simtă că ea are mai mulți bani”, a declarat binecunoscuta femeie de afaceri la o emisiune de Pro TV. Monica Tatoiu are la activ două căsnicii și este mama unui băiat.

Monica Tatoiu este o cunoscută femeie de afaceri. În plan personal, Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor. Monica Tatoiu a mai avut o căsnicie cu Radu Stoenescu.

Monica Tatoiu a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro Tv, unde, printre altele, aceasta și-a spus părerea în ceea ce privește finanțele într-un cuplu.

Ce spune Monica Tatoiu despre banii în cuplu.  ”Am avut si eu unul din ăsta, deștept , frumos, sexul perfect, dar cu banii eram eu… I-am zis la revedere”

Monica Tatoiu a declarat că e nevoie ca bărbatul să fie mai puternic financiar sau, cel puțin, să arate că e organizat, muncitor, dornic să construiască lucruri, inclusiv pe plan financiar. În caz contrat, un bărbat își poate pierde masculinitatea.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Am avut si eu unul din ăsta, deștept , frumos, sexul perfect, dar cu banii eram eu… I-am zis la revedere. (… ) Dacă tu ai mai mult decât el, ai probleme sexuale; bărbatul trebuie să fie macho, în astfel de situații, în care femeia câștigă mult mai mult, bărbatul se simte umilit. (…) Dacă e situația asta, e nevoie ca femeia să nu îl facă pe bărbat să simtă că ea are mai mulți bani. (…) Nu e bine să fii pe același domeniu cu soțul, în aceleași cercuri sociale. (….) Dacă bărbatul face mai puțini bani, se simte înjosit; femeia trebuie să fie independentă, dar bărbatul trebuie să aibă o strategie pe termen mediu și scurt, să nu fie leneș”, a afirmat aceasta.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR