Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce spune chef Patrizia Paglieri despre relația sa sentimentală. ”Ușor nu este, dar dacă am decis asta, înseamnă că este ceva serios”

Chef Patrizia Paglieri, în vârstă de 51 de ani, a dat detalii din viața sa sentimentală. Vedeta are o relație la distanță cu un bărbat din Sicilia. Despre cum funcționează relația lor a făcut declarații chef Patrizia Paglieri. ”Ușor nu este, dar dacă am decis asta, înseamnă că este ceva serios”. a mărturisit vedeta într-un interviu.

Chef Patrizia Paglieri este cunoscută de la diverse show-uri culinare transmise la TV. De curând, Patrizia Paglieri a făcut echipă cu fiul său Francesco, la emisiunea ”Asia Express”, în cel de-al patrulea sezon al show-ului. Chef Patrizia Paglieri și fiul său au fost cea de-a patra echipă care a fost eliminată din concurs, în ultima etapă care s-a desfășurat pe teritoriul Georgiei. În prezent, chef Patrizia Paglieri face parte din echipa emisiunii matinale ”Dimineața cu noi”, de la postul de televiziune Kanal D.

Chef Patrizia Paglieri a dat detalii din viața sa sentimentală pentru okmagazine.ro. Aceasta are o relație cu un bărbat din Sicilia.

Ce spune chef Patrizia Paglieri despre relația sa sentimentală. ”Dacă vrei să te vezi cu o persoană, te vezi”

”Ușor nu este, dar dacă am decis asta, înseamnă că este ceva serios. Și ne vedem oarecum des. Acum, cu matinalul este puțin mai dificil, dar de multe ori plec vineri pe la 13 și mă întorc duminică seară. Dacă vrei să te vezi cu o persoană, te vezi. El lucrează în Florența și are casă în Sicilia”, a declarat chef Patrizia Paglieri pentru sursa mai sus-menționată.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Întrebată dacă s-ar întoarce în Italia pentru iubitul ei, chef Patrizia Paglieri a răspuns: ”Nu, nu m-am gândit la asta. Nu mai fac sacrificii pentru niciun bărbat din viața mea în afară de Francesco. Dacă ar fi fost să locuiesc în Florența, poate mă duceam, dar în Sicilia e mai greu, dacă nu stai în Palermo. Viața e ușoară acolo unde ai salariu bun și câștigi bine. Dacă ai portofelul plin, îți faci viața frumoasă peste tot. Bine, nu chiar peste tot, căci nu mi-ar fi plăcut să trăiesc, de exemplu, în Austria sau Germania. Oamenii sunt prea reci acolo”.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR