Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce spune Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, despre măritiș. ”Pentru mine suntem căsătoriți”

Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, este o prezență extrem de senzuală pe scena artistică din România. Artista de origine spaniolă  a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul său. Aceasta a afirmat că nu se gândește la măritiș, cel puțin deocamdată. ”Pentru mine suntem căsătoriți”, a afirmat solista trupei Mandinga.

Barbara Isasi formează un cuplu cu un tânăr care se numește Alex. Cei doi sunt împreună de cinci ani.

Cântăreața a declarat, la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, că deocamdată nu are planuri de nuntă.

Ce spune Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, despre măritiș. ”Mi-ar place mult să facem un copil, dar nu se știe când”

„Iubesc foarte mult. Iubirea mă ține fericită. Eu sunt cu Alex de 5 ani aproape. Deocamdată nu avem planuri de nuntă, pentru mine suntem căsătoriți. Mi-ar place mult să facem un copil, dar nu se știe când… Mie îmi plac foarte mult copiii, mi-aș dori fetiță. Eu m-am născut în Madrid, dar nu m-am gândit unde aș vrea să nasc”, a declarat Barbara Isasi.

Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste 700.000 de lire sterline. VIDEO
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Întrebată despre cum se menține în formă, artista a explicat: „În ultima vreme am început să meditez. Dimineața, de obicei, fac exerciții, sport. Nu contează dacă sunt cardio sau tonifiere. Acum m-am obișnuit să fac și meditație înainte. Trebuie să canalizăm toate energiile și e cel mai bun momentul pentru mine de dimineața. Îmi place mult să dansez. TikTok-ul este noul cardio pentru mine”.

Cum a ajuns Barbara Isasi în România

Barbara Isasi este astăzi cunoscută publicului din țara noastră drept solista trupei Mandinga. Artista s-a născut în Spania și, într-un interviu pe care l-a acordat revistei Taifasuri, a povestit cum a ajuns în România.

”Povestea a fost cât se poate de palpitantă! Eu am o foarte bună prietenă româncă, Denisa, pe care am cunoscut-o la Madrid cu mulţi ani în urmă, şi părinţii ei erau prieteni cu fostul meu manager. Ei ştiau că am participat la show-ul de televiziune „Vocea Spaniei” şi de atunci prietena mea a spus: „Hai să vă fac cunoştinţă, că poate iese ceva frumos, o colabo- rare fructuoasă!”. Şi aşa a ieşit. Era în perioada când cei din trupa Mandinga îşi căutau solistă nouă. A fost un mic casting, am venit în România să cunosc trupa, pe cei cinci băieţi. Nu mai fusesem niciodată aici, ştiam câte ceva despre ţară de la prietena mea, a fost foarte frumos. Ne-am înţeles super, eu şi băieţii din trupă, am avut o bună conexiune, ceea ce a fost foarte important, iar decizia de a pleca de acasă şi de a mă muta într-o ţară cu totul diferită, în care se vorbeşte altă limbă, unde nu cunoşteam pe nimeni, a fost cea mai importantă din viaţa mea! Dintotdeauna am trăit cu părinţii mei în Madrid şi dintr-o dată i-am părăsit definitiv. Am ieşit afară din casă şi din ţară şi nu am regretat nicio clipă acea hotărâre crucială”, a detaliat artista.

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?