Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce și-a cumpărat Smiley din primii bani câștigați. ”Mi-am făcut damblaua”

Cântărețul Smiley, în vârstă de 38 de ani, a făcut dezvăluiri în cadrrul unui intervuiu. Acesta a povestit ce anume și-a cumpărat cu primii bani pe care i-a câștigat. ”Mi-am făcut damblaua”, a mărturrisit Smiley. De asemenea, artistul a comentat și despre cât de cheltuitor este și pe ce anume obișnuiește să dea bani.

Smiley este unul dintre c ele mai cunoscute nume din industria muzicală românească. În plan personal, Gina Pistol și Smiley formează unul dntre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Într-un interviu acordat revistei Viva, Smiley a făcut dezvăluiri despre primii bani pe care i-a câștigat și pe ce anume i-a cheltuit. Acesta a mărturisit că și-a dorit enorm o pereche de adidași de firmă.

Ce și-a cumpărat Smiley din primii bani câștigați. ”Au costat o grămadă, mai mult decât ar fi trebuit să dau eu pe o pereche de încălțări”

”O pereche de adidași originali. Pfff, cât de mult mi i-am dorit! Au costat o grămadă, mai mult decât ar fi trebuit să dau eu pe o pereche de încălțări. Dar mi-am făcut damblaua. Și ca să îmi și primesc lecția de viață, i-am uitat la sală, după un antrenament, chiar în primele zile de purtare”, a povestit Smiley.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Artistul a explicat și pe ce obișnuiește să dea bani: ”Nu-mi trebuie multe ca să fiu fericit, dar mai și cheltui aiurea, după cum îmi mai spun apropiații din când în când. Eu niciodată nu mi-am dorit vacanțe exotice, ceasuri scumpe, nu am avut bucurii din aceste lucruri, eu mi-am dorit să fac muzică, să trăiesc din asta și să creez un spațiu în care să poată veni oricând să cânte și să înregistreze oameni ca mine. Pentru cine nu simte ca mine poate părea că eu cheltui aiurea. Râd acum că mi-au venit în minte câteva cuvinte din partea unui om mai în vârstă care spunea: „Vreți microfoane, aparatură de înregistrări, instrumente muzicale și pupitre de sunet? Ei bine, asta să mâncați acum când v-o fi foame”. Însă pentru sufletul meu și al celor ca mine este de-a dreptul o hrană pentru suflet”.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat