Categorii: Monden Vedete Romania

Ce se întâmplă cu afacerea pe care Oase și-a deschis-o după ”Asia Express”

Oase a explicat ce se întâmplă cu afacerea pe care și-a deschis-o după ce a câștigat sezonul 2 al show-ului ”Asia Express”, de la Antena 1.

Oase, pe numele său real Ionuţ Dongo, a reușit să câștige sezonul 2 ”Asia Express – Drumul Elefantului”, alături de CRBL. Însă, după competiție, prietenia dintre cei doi s-a rupt.

Întrebat, în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro, despre motivul care a dus la destrămarea prieteniei sale cu CRBL, Oase s-a rezumat la a spune doar: ”E un subiect pe care eu nu o să-l comentez. Cred că e mai elegant aşa”.


În același interviu, Oase a explicat și ce se întâmplă în această perioadă cu barul pe care l-a deschis după ce a câștigat ”Asia Express”. El a precizat că nu a deschis barul împreună cu CRBL, ci cu niște prieteni de-ai săi.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Barul Kuma funcţionează, nu în perioada această bineînţeles, dar aşteptăm cu mare nerăbdare să-l redeschidem după toată nebunia asta şi nu este deschis împreună, este deschis de mine împreună cu nişte prieteni de-ai mei”, a precizat Oase., care este co-prezentator în actuala ediție a emisiunii ”Asia Express”.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR