Categorii: Știri Stiri Romania Viral

Ce s-a întâmplat cu polițistul care a salvat-o pe femeia căzută cu mașina în lac, la Iași! Imaginile au devenit virale

O șoferiță de 27 de ani care a plonjat cu mașina în Lacul Ciric din Iași, sâmbătă (26 iunie), a fost salvată în ultimul moment de un agent de la Poliția Locală. Bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri și a sărit în apă după femeie. 

Tânăra din mașină se numește Cezara Cristina Moraru, are 27 de ani, este doctorandă la Universitatea de Arte din Iași și o pictoriță cunoscută. După ce a divorțat, femeia ar fi intrat în depresie. Ea le-ar fi mărturisit salvatorilor că a vrut să se sinucidă.

Polițistul s-a aruncat în apă pentru a o salva

Singurul care s-a aventurat să sară în apă a fost un polițist din Iași, care i-a salvat viața tinerei contra cronometru. Agentul Cristian Neculau a scos-o pe femeie din apă în timp record.

„Ridic-o, Cristi, că se duce la fund. Repede, repede, repede! În față, mă! Mă, Cristi! Uite-o! Prinde-o de păr! Gata, sus!”, sunt indicațiile pe care polițistul local le-a primit în timpul operațiunii de la cel care a și filmat întregul moment.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Tânăra în vârstă de 27 de ani a fost testată cu alcooltestul, rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. După ce va fi externată din spital, ea va trebui să dea socoteală în fața legii.

Pentru actul său de curaj, polițistul a fost premiat cu 1.000 de euro de un dealer auto local, scrie DIGI24. Imaginile cu momentul salvării au devenit virale pe internet.

FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important