Categorii: Monden Vedete Romania

Ce s-a ales de bărbatul care l-a incendiat pe fostul iubit al Oanei Radu!

Oana Radu a suferit enorm în vara lui 2019, după ce iubitul ei, Alin Mihai Suflea, a fost incendiat cu benzină în scara blocului în care locuia de un vecin.

Din păcate, tânărul din Craiova s-a stins din viață pe 7 septembrie, la Spitalul Floreasca din Capitală, după trei săptămâni de chinuri. El avea arsuri pe 75% din suprafața corpului.

Ce s-a ales de bărbatul care l-a incendiat pe fostul iubit al Oanei Radu!

În urmă cu câteva zile, judecătorii au decis ce se va întâmpla cu bărbatul care i-a dat foc lui Alin. Conform Spynews, instanța a decis ca acesta să rămână în continuare în arest preventiv. El este acuzat de omor calificat, tentativă de omor și distrugere.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Ancheta a dezvăluit că bărbatul a vrut să se răzbune pe Alin Suflea, care se mutase în București. Pe 13 august 2019, inculpatul l-a așteptat pe tânăr aproximativ patru ore. După ce a văzut că urcă scările, acesta a aprins materialul textil al unei sticle cu bricheta și, din ușa apartamentului său, a aruncat în fostul iubit al Oanei Radu.

‘În urma impactului cu betonul, sticla s-a spart, iar substanţa inflamabilă a luat foc, flăcările cuprinzând hainele victimei. Inculpatul a continuat să arunce cu sticle incendiare în direcţia victimei şi în alte locuri de pe casa scării’, au concluzionat anchetatorii.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important