Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce relație are Mihai Mărgineanu cu copiii lui, Alexandra și Tudor. „Nu știu cum să mă port cu ei”

Mihai Mărgineanul, în vârstă de 52 de ani, are o carieră de succes și o familie frumoasă. Artistul a vorbit despre relația cu cei doi copii, ajunși aproape la vârsta adolescenței. Solistul a povestit ce fel de tată este și ce relație are cu copiii lui, Alexandra și Tudor.„Nu știu cum să mă port cu ei. Sunt cât se poate de calm” , a spus artistul.

Mihai Mărgineanu este cu siguranţă unul dintre cei mai apreciaţi artişti din showbiz-ul românesc. Mihai Mărgineanu a devenit cunoscut și publicului larg ca actor datorită rolului său din serialul „Las Fierbinți”, difuzat pe Pro TV. Pe lângă carieră de succes, cântăreţul are o relație strânsă cu familia lui.

Mihai Mărgineanu are doi copii, pe Tudor și Alexandra, cu Andreea.  Artistul a preferat să își țină copiii departe de ochii curioși ai presei.

Mihai Mărgineanu: „Nu știu cum să mă port cu ei”

Întrebat ce ce fel de tată este, Mihai Mărgineanu a mărturisit că își iubește copii foarte mult, le va oferi educația și iubirea de care au nevoie, pentru ca aceștia să devină oameni responsabili și maturi.

„Situația și problemele cu adolescenții sunt cam aceleași în toate familiile sau, cel putin, așa îmi place mie să cred. Eu am doi adolescenți minunați și perfecți. Nu știu cum să mă port cu ei, așa că mă port natural și cât se poate de calm (pentru că eu nu sunt vreun calm). Poate că o să greșesc, poate nu, dar sunt sigur că ei știu că îi iubesc la puterea de 100% și că îi voi susține în tot ceea ce își propun. Mai departe, nu știu ce o să fie! Dar dacă le dau educație, dragoste necondiționată și susținere, nu va trebui să le cumpăr un apartament. Și-l vor cumpăra singuri”, a spus artistul pentru revista VIVA!.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ce spunea artistul, în urmă cu doi ani

În urmă cu doi ani, artistul mărturisea că nu își critică copiii, dar nici nu îi răsfață prea mult.

 

“Nu mă implic niciodată în temele lor pentru acasă, de fapt n-am făcut niciodată lecții cu copiii mei. Le fac singuri, fără vreo presiune. Sincer, mă gândesc că, de m-aș implica, nici n-aș putea să fac lecții cu fii-mea, care nu prea iubește matematica, de exemplu. Dar învață matematică pentru că i-am explicat că nu trebuie să o iubescă, ci să știe cât de cât, pentru că ajută mintea. Cum s-o învăț eu, care am uitat multe din ceea ce am învățat în gimnaziu? Vă recunoaște asta un pilot de aviație care se bazează tot pe matematică. Cum să-i ajut atunci când simt că ai mei copii sunt mai tari decât mine la unele materii?”, spune artistul, potrivit Libertatea.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?