Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce meserie ar fi trebuit să aibă Victor Slav. ”Am momente când regret”

Prezentatorul de televiziune Victor Slav, în vârstă de 42 de ani, a  dat detalii mai puțin ciunoscute din trecutul său. Acesta a explicat ce meserie ar fi trebuit să practice dacă nu ar fi făcut carieră în telecviziune. ”Am momente când regret că nu am devenit inginer. M-am schimbat enorm de atunci”, a mărturisit el.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav  a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Înainte de a începe relația cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav a trăit o poveste de dragoste cu cântăreața Anda Adam.

În plan profesional, Victor Slav a apărut la numeroase emisiuni de televiziune în calitate de prezentator. Acesta a dezvăluit, pentru kanald.ro, ce meserie i-ar fi plăcut să aibă dacă nu ajungea în televiziune.

Ce meserie ar fi trebuit să aibă Victor Slav. ”Am dat prima dată la Facultatea de Construcții, la Geodezie, unde am și intrat”

”La 19 ani terminasem liceul și mă pregăteam pentru admitere. Am dat prima dată la Facultatea de Construcții, la Geodezie, unde am și intrat și am momente când regret că nu am devenit inginer. M-am schimbat enorm de atunci”, a declarat Victor Slav pentru sursa mai sus-menționată.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Aș vrea să pot da timpul înapoi să fiu la 19 ani cu mintea de acum. Cred că toată lumea vrea asta. Am evoluat enorm, atât spiritual cât și fizic, emoțional. Suntem în continua evoluție că om și mâine trebuie să fii un pic mai bun că cel care ești azi”, a adăugat prezentatorul de televiziune.

Victor Slav și-a amintit și de copilăria sa: “Am fost un copil cuminte, nu am creat mari probleme. În vacanta de vara mergeam cu varul meu și sora mea la bunici și făceam tot felul de năzbâtii. Am avut o copilărie tradițională, cu mers la scăldat, fugit prin sat, ne aventuram destul de mult. Dar nu am fost un copil problema”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?