Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce meserie a avut Monica Davidescu înainte de a deveni actriță. ”Acolo s-au legat lucrurile după cum a vrut destinul”

Monica Davidescu, în vâstă de 49 de ani, a dezvăluit cu ce s-a ocupat înainte de a deveni actriță. ”Acolo s-au legat lucrurile după cum a vrut destinul”, a mărturisit vedeta. De asemenea, Monica Davidescu a dezvăluit că l-a cunoscut pe partenerul ei de viață, Aurelian Temișan, în primul an după ce a intrat la Facultatea de Teatru.

Monica Davidescu este o cunoscută și foarte apreciată actriță. În plan personal, Aurelian Temișan este căsătorit cu Monica Davidescu, împreună cu care are o fetiță, Dora. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani. Aurelian Temișan și Monica Davidescu au sărbătorit, în data de 13 ianuarie 2022, 27 de ani de când se cunosc.

Monica Davidescu a povestit, pentru impact.ro, ce meserie a avut înainte de a deveni actriță. Aceasta a lucrat ca învățătoare și apoi s-a apropiat de lumea artistică, fiind dansatoare și model.

Ce meserie a avut Monica Davidescu înainte de a deveni actriță. ”Am fost un an învățătoare în sat și apoi m-am apropiat de lumea artistică făcând figurație specială în emisiunea de Revelion ‘91-92 de la TVR”

 

”Eram în clasa a 11-a când am hotărât că vreau să fiu în scenă. Nu aveam un plan. Nu știam cum am să ajung. Visam doar. Apoi am urmat cursul firesc al lucrurilor: bacalaureat și o vizită la facultate. Vizita m-a făcut să înțeleg că nu eram pregătită de viață să fac față unui oraș mare și unei mulțimi de oameni necunoscuți. Am fost un an învățătoare în sat și apoi m-am apropiat de lumea artistică făcând figurație specială în emisiunea de Revelion ‘91-92 de la TVR. Acolo s-au legat lucrurile după cum a vrut destinul, am intrat în trupă de dans a Brândușei Novac, mi-am găsit o slujbă la un birou pentru a mă întreține”, a detaliat Monica Davidescu.

Care este melodia cea mai periculoasă pentru șoferi, dacă o ascultă la volan. E una dintre preferatele românilor!
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

”Am învățat să exist în scenă prin dans, am trecut apoi la prezentare de spectacole și când m-am simțit cu adevărat pregătită am dat la Teatru. Am intrat la facultate și chiar în primul an l-am cunoscut pe soțul meu. De atunci ne învățăm și ne sprijinim unul pe altul în lumea artistică”, a mai spus actrița.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?