Categorii: Monden Vedete Romania

Ce i-a spus Florin Salam nepotului său după ce acesta a participat la ”X Factor”. Care este relația lui Adrian Petrache cu celebrul manelist

Adrian Petrache a dezvăluit cum a reacționat unchiul său, celebrul manelist Florin Salam, după ce l-a văzut pe acesta la emisiunea ”X Factor”, de la Antena 1.

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, a luat patru voturi categorice de ”da” la emisiunea ”X Factor” și va merge în Bootcamp în grupa Loredanei Groza. Tânărul a dezvăluit cum a reacțioant celebrul său unchi după ce a aflat că acesta a trecut mai departe în concurs la ”X Factor”.

”Din punctul meu de vedere, Florin Salam are cea mai bună voce din România. Îl admir foarte mult și i-am cerut și lui sfaturi, dar el este o persoană foarte ocupată. Abia are timp să stea cu copiii lui. L-am mai sunat să-l întreb cum să cânt și mi-a zis să mă duc repede la el, că are cântare. M-am dus și el era cu frizerul acolo, îl tundea, dar m-a ajutat, a început să cânte altfel încât să pot și eu să cânt. M-a ajutat enorm. Nu l-am sunat după ”X Factor”. L-am întrebat atunci când am fost la el, cu frizerul, dacă m-a văzut și a zis că m-a văzut și că i-a plăcut de mine”, a spus Adrian Petrache la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Lui Adrian Petrache i-a crescut numărul de fani pe rețelele de socializare după emisiune

Adrian Petrache a acordat un interviu pentru Antena 1, în care a povestit ce i s-a întâmplat după ce a participat la audițiile de la ”X Factor”.

Nepotul lui Florin Salam a dezvăluit că i-a crescut numărul de urmăritori pe conturile de socializare.

”În primul rând mi-au crescut foarte mulți urmăritorii pe Instagram. Am făcut 11 mii și ceva. A fost bucurie foarte mare pentru mine și pentru toată familia mea, colegi de la facultate, de la școală. Normal că au fost și critici. S-au luat de mine că na, chitara nu era perfect acordată și tot așa. Întotdeauna este loc de mai bine. Mă bucur că am ajuns în trending”, a declarat nepotul lui Florin Salam.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat