Categorii: Știri Stiri Romania

Asta este adevărată bombă din dosarul Caracal! Criminalul Gheorghe Dincă, făcut praf psihic prin metoda “Colegul-Fantomă”! I-au spart “lacătele” mentale printr-o manevră a detectivilor americani din anii ’80

Pe parcursul anchetei de la Caracal, Gheorghe Dincă a făcut mărturisiri șocante în fața unui așa zis coleg de arest, care era de fapt polițist sub acoperire.

Ce i-a mărturisit Gheorghe Dincă unui așa-zis coleg de arest, polițist sub acoperire

În perioada în care suspectul de la Caracal nu coopera cu anchetatorii, s-a decis ca un ofițer sub acoperire să joace rolul unui coleg de celulă și să încerce să afle informații. Metoda, cunoscută sub denumirea “Colegul-Fantomă” și folosită de regulă de detectivii americani din anii ’80, a dat rezultate, iar Dincă i-a povestit bărbatului cum a incinerat cele două cadavre, scrie dcnews.ro. 

Atunci când, pe 9 noiembrie 2019, colegul său a adus vorba despre modul în care a scăpat de cadavre, suspectul s-a confesat: „Să arzi încontinuu, până se fac ele zob, aia e șmecheria. Din ce am observat eu acum, de la mine, dar nu… n-am ştiut, de unde să ştiu eu de treaba asta?”.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Foto: Inquam Photos

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR