Categorii: Monden Vedete Romania

Ce declarație i-a făcut Adelina Pestrițu soțului ei. ”Am trăit fiecare clipă ca și cum ar fi ultima”

Adelina Pestrițu i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste partenerului ei de viață, Virgil Șteblea.

Din anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria. Zilele acestea, bruneta i-a făcut soțului ei o frumoasă declarație de dragoste în mediul online.

”Pentru unii, 4 ani inseamna putin, pentru altii mult. Pentru noi inseamna timp pretios in care ne-am aratat iubirea cu fiecare ocazie, am facut un copil care ne-a adus bucuria suprema si am trait fiecare clipa ca si cum ar fi ultima.  4 ani astazi, insa este doar inceputul. Te iubesc #stebleavirgil ❤️ si iti multumesc pentru tot. #couplegoals”, a scris vedeta pe contul ei de socializare.

Ce spunea Adelina Pestrițu despre foștii ei parteneri de viață

De curând, Adelina Pestrițu a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță și i-a catalogat cu câte un cuvânt pe foștii ei parteneri, Liviu Vârciu și Speak.

„Am zis carismatic, amuzant. Zi-mi la amuzant sinonim, haios. Haios, da, merge”, a spus fosta asistentă de televiziune despre Speak. Acesta a vorbit și despre Ștefania, actuala iubită a lui Speak. „Ștefania, haioasă, am zis … Este sexy. Sexy”, a afirmat Adelina Pestrițu.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Bruneta l-a caracterizat și pe fostul ei soț, Liviu Vârciu. „E, ce să zic, e mișto”, a afirmat Adelina Pestrițu despre primul ei soț, de care a divorțat în anul 2010.

Ce a declarat Adelina Pestrițu despre o eventuală revenire la TV

De-a lungul anilor, Adelina Pestrițu a fost implicată în mai multe proiecte TV.

Aceasta a făcut declarații despre revenirea în televiziune pentru okmagazine.ro. Bruneta a afirmat că a primit numeroase oferte în acest sens.

”Mi-e dor de televiziune şi m-aş întoarce oricând, însă nu în orice proiect. Aş alege din nou televiziunea doar dacă ar fi vorba despre un proiect care să-mi aducă satisfacţii la fel de mari ca munca în online. Mi-ar plăcea să merg de drag la muncă, aşa cum o fac zilnic în business- ul meu şi să ştiu că sunt implicată într- un proiect care are o eticheta pozitivă. De când am dat televiziunea pe activitatea online am primit multe oferte să revin, însă nu m-am putut sincroniza cu propunerile, pentru că fie îmi ocupau prea mult timp şi mă distrăgeau de la online, fie nu erau formate care să mă reprezinte”, a declarat Adelina Pestrițu.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?