Categorii: Monden Știri Vedete Romania Viral

Ce bacșiș lasă Otilia la restaurant. ”Nu am ținut cont”

Otilia Bilionera a dezvăluit recent ce bacșiș lasă atunci când iese în oraș și merge la diferite restaurante. Vedeta a mărturisit că lasă bacșiș, însă nu s-a gândit niciodată la acest aspect. Care a fost cel mai mare bacșiș lăsat de vedetă.

Vedetele din România au fost întrebate recent câți bani plătesc pentru serviciile restaurantelor și cât lasă bacșiș chelnerilor sau ospătarilor.

Una dintre vedete este Otilia Bilionera care a declarat că nu cheltuie mulți bani la restaurante, dar are grijă să îi recompenseze pe chelneri, pe ospătari, dar și pe bodyguarzi.

Ce bacșiș lasă Otilia la restaurant

„Cea mai mare notă de plată? Nu știu, eu nu prea cheltui banii. Eu sunt foarte calculată. Chiar nu m-am gândit niciodată la asta. Nu am ținut cont de asta. Bacșiș las, cred că cel mai mult am lăsat 100 de euro cred că la un bodyguard”, a declarat cântăreața.

Alex Delea a vorbit și el despre bacșișul pe care îl lasă ospătarilor.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Am făcut foamea foarte mult timp”

„Tips am lăsat destul, 100 de lei, 200 de lei, dar nota de plată nu știu, chiar nu știu. Încă nu am ajuns la un nivel din acela în care să las o notă de plată extraordinară pentru că am făcut foamea foarte mult timp”, a spus câștigătorul „Survivor România” 2022.

Elena Chiriac a mărturisit că a plătit 80 de euro bacșiș, însă a plătit dintr-o greșeală.

„Cea mai mare notă de plată la care am luat parte nu a fost plătită de mine. În schimb, am o poveste despre un tips. Eram în Amsterdam și am făcut o notă de plată de vreo 75 de euro. Față nu vorbea bine engleză și a înțeles un zero în plus. Eu dădeam bacșișul cu cardul. Voiam să las 8 euro și am lăsat 80 de euro. Notă de plată a fost mai mică decât bacșișul”, a spus ea pentru Pro TV.
 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?