Categorii: Monden Vedete Romania

Ce a spus Teo Trandafir despre prietenul fiicei sale, Maia. ”A venit omul cu flori. Tremura din toate alea”

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir a făcut declarații despre fiica sa, Maia.

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase emisiuni la mai multe posturi TV.  În plan personal, vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu foarte mulți ani.

Vedeta a fost invitată la emisiunea on-line de pe YouTube ”Acasă la Cătălin Măruță”, unde a vorbit și despre fiica sa, Maia, care este adolescentă. Teo Trandafir a fost întrebată despre  prietenul fiicei sale.

Ce a spus Teo Trandafir despre prietenul fiicei sale, Maia. ”Cum să nu mi-l prezinte?”

Întrebată de Cătălin Măruță dacă fiica ei are iubit, Teo Trandafir a răspuns inițial: „Fi-mea n-are iubit”.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Ulterior, Cătălin Măruță i-a spus lui Teo Trandafir că voia să știe dacă Maia i-a prezentat pe cineva până în prezent. „Mi-a prezentat, normal că mi-a prezentat. E frumoasă, e deșteaptă, normal că mi-a prezentat. Dar cum îl cheamă și cum e [nu vreau să spun]. (…) Cum să nu mi-l prezinte. A venit omul cu flori. Tremura din toate alea. Plus că eu venisem pe atitudine așa”, a spus Teo Trandafir, citată de revista Unica.

Teo Trandafir a fost întrebată și dacă se vede în postura de soacră. „Păi cum altfel? Asta e culmea”, a răspuns prezentatoarea de televiziune.

Cum a adoptat-o Teo Trandafir pe Maia

Teo Trandafir a dezvăluit, la o emisiune de televiziune, cum a ajuns să o adopte pe Maia.

“Cu câteva luni în urmă (n. red. de momentul in care Maia a devenit fiica ei), o bună prietenă pierdea copilul. Și mi-a dat telefon de la spital, era extrem de sedată și m-a întrebat cu jumătate de glas dacă mă leg să adoptăm amândouă. N-am putut să-i spun în momentul ăla nimic. Și-am spus “Mă leg”. Am ajuns acasă și am spus “Doamne, am mințit-o”. Cum să fac eu acum? Și am început să mă rog la Dumnezeu, exact așa cuvânt cu cuvânt ”Doamne, dacă tu crezi că eu pot să am grijă de un copil, eu care nu pot să am grijă de mine, dă-mi un semn. O să fiu cu urechile ciulite, o să înţeleg, pentru că știi că sunt suficient de subtilă încât în momentul în care îmi declini o realitate să o prind din zbor”. Nu mi-a declinat o realitate, am primit un telefon. ”bună ziua, am în fața mea o femeie care dorește să…Vrei?”…”Da””, a povestit Teo Trandafir.

“După care au început nenorocirile, medicii din jurul meu, prietenii îmi spuneau că nu trebuia să fac asta pentru că trebuiau făcute analize, niște teste, că nu se știa dacă e fată sau băiat. Am spus că o să-i cumpăr toate hainele albe. Perfect, și dacă-l făceam eu știam dacă e fată sau băiat? Și dacă-l făceam eu știam dacă are toate mâinile sau picioarele? Este copilul meu! Copilul meu urla după mine. Și într-unul din interviurile pe care Maia le-a acordat pentru Kanal D spunea așa ”Din cer eu te-am ales ca să fim împreună și să ne trăim fericirea” Ea m-a ales, eu doar am știut să spun da în momentul în care a trebuit”, a mai spus vedeta TV.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?