Categorii: Monden Vedete Romania

Ce a spus Iulia Albu despre fiul lui Ștefan Bănică Junior. ”Cred că va frânge multe inimi”

Iulia Albu și-a spus părerea despre Radu Ștefan, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior.

Radu Ștefan este fiul lui Ștefan Bănică Junior, din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Tânărul a ajuns în atenția Iuliei Albu, care și-a spus părerea despre acesta și despre aparițiile lui la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV.

”Radu Ștefan Bănică… Cred că va frânge multe inimi Radu Ștefan când va fi mare. Înțeleg că are vreo 18 ani, cam așa… Nu mi se pare că seamănîă atât de mult (n.r. cu tatăl său, Ștefan Bănică Junior). Nu mi se pare că seamănă atât de bine cu Ștefan Bănică. Chiar nu mi se pare. Mi se pare că are un look total diferit de absolut orice am văzut, cel puțin în zona de Instagram, are un potențial fabulos. În cazul lui, dacă va decide să exploateze și această parte va fi un succes garantat. Și despre cum cântă nu știu, dar înțeleg că…”, a spus Iulia Albu.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Radu Ștefan Bănică este concurent la emisiunea ”Te cunosc de undeva”


În prezent, Radu Ștefan Bănică este concurent la show-ul transformărilor ”Te cunosc de undeva”. Acesta a realizat numeroase transformări de succes în cadrul emisiunii și a mărturisit că a fost surprins de valul de apreecieri per care le-a primit de la fanii săi.

„N-am știut la ce să mă aștept, în primul rând. Când am văzut comentariile frumoase pe YouTube, pe Instagram, chiar m-au făcut să mă simt foarte bine. Vă mulțumesc mult pentru susținere”, a mai spus fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior.

De altfel, într-un interviu, el explica cât de greu i-a fost să intre în pielea personajelor pe care le interpretează la ”Te cunosc de undeva”.  „Pentru mine a fost stresant în primele gale. Ceilalți n-au nicio treabă. Intră, cântă, au o naturalețe foarte frumoasă. Dar fiecare persoană în parte e foarte pozitivă. Glumim non-stop, iar glumele și râsul mă fac să mă simt foarte bine. Este o atmosferă foarte frumoasă”, a spus acesta. „Sunt cu siguranță niște experiențe pe care nu le-am mai trăit până acum, cum ar fi mersul pe tocuri, epilatul pe picioare, machiajul în cantități industriale. E o provocare”, a completat Radu Ștefan Bănică.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?