Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Ce a făcut Traian Băsescu după ce a aflat că fiica lui a fost condamnată la închisoare. Gestul fostului președinte al României

Ioana Băsescu, fiica cea mare a lui Traian Băsescu, a fost condamnată la cinci ani de închisoare, în dosarul privind finanțarea ilegală a campaniei electorale din 2009 a tatălui său. După aflarea veștii, Traian Băsecu se pare că a avut nevoie de medicamente. 

Vestea că Ioana Băsescu a primit 5 ani de închisoare cu executare nu a picat prea bine familiei fostului președinte Traian Băsescu.

Traian Băsescu, afectat de condamnarea fiicei sale

Conform informațiilor furnizate de Impact.ro, Elena Băsescu a fost trimisă de tatăl ei la farmacie. Mezina familiei a mers glonț să cumpere mai multe medicamente și s-a întors de urgență la vila tatălui său, semn că situația nu e prea roz.

Elena Udrea a fost condamnată și ea la 8 ani de închisoare în același dosar cu Ioana Băsescu, dar decizia nu este definitivă. După ce a aflat sentința, Elena Udrea a subliniat că vrea să-și crească fetița în vârstă de doi ani în libertate.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

“Cred că sunt singurul caz în care cineva s-a întors de bunăvoie, dacă aş fi vrut să nu mă întorc, nu mă întorceam de acum doi ani. Am venit pentru că mi-am dorit să mă întorc şi vă amintesc că plecarea mea s-a datorat unei decizii abuzive a instanţei, nu a confirmat-o doar Curtea Constituţională, ieri a confirmat-o avocatul general de la Curtea Europeană de Justiţie.

S-a confirmat că decizia pentru care eu am fost condamnată în Gala Bute, pentru care eu am plecat din ţară, a fost o decizie ilegală. Deci despre cazul plecării mele în Costa Rica cred că nu ar fi momentul să discutăm. Cu toate acestea, eu m-am întors de bunăvoie din Costa Rica şi nu cred că se pune problema ca în acest moment să fie vreun risc ca eu să plec undeva, câtă vreme mi-am asumat să vin să trăiesc în România”, a afirmat Elena Udrea, la sosirea la Curtea de Apel Bucureşti, potrivit News.ro

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important