Categorii: Monden Vedete Romania

Ce a atras-o cel mai mult pe Andreea Marin la actualul său iubit. ”Potrivirea noastră”

Vedeta de televiziune Andreea Marin formează de trei ani un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. Aceasya a dezvăluit ce a atras-o cel mai mult la actualul partener.

Andreea Marin a afirmat că a atras-o foarte mult bunătatea la actualul ei iubit, Adrian Brâncoveanu.

”Voi vorbi doar în numele meu. M-a atras potrivirea noastră. Bunătatea. Frumusețea din interior”, a declarat Andreea Marin pentru revista Viva.

Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe și posteriorul de 30.000 € 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Întrebată dacă mai crede în căsătorie după trei mariaje eșuate, Andreea Marin a afirmat:

”Da, cred. Potrivirea între oameni este, e adevărat, o loterie. Momentele în care viețile li se unesc ar putea fi nepotrivite, nu doar caracterele lor. Dacă ai întâlni același om când a trecut mai mult prin viață, poate că destinul relației ar fi altfel sau dacă el te-ar întâlni pe tine când s-ar dovedi că ești mai înțeleaptă. În același timp, e și o chestiune de chimie pe termen lung. Dar eu nu mă plâng și nu am nostalgii din acest punct de vedere, dimpotrivă. Dragostea o trăiesc la timpul prezent”.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat