Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Catinca Roman se lasă pe mâna esteticianului. ”Mi-am tot făcut proceduri în ultima vreme”

Catinca Roman, în vârstă de 55 de ani, a vorbit deschis despre intervențiile de ordin estetic. Creatoarea de modă a mărturisit că obșnuiește să recurgă la tot felul de proceduri pentru că este extrem de preocupată de imaginea sa. ”Mi-am tot făcut proceduri în ultima vreme”, a explicat Catinca Roman în cadrul unu interviu.

Catinca Roman este mama unei fete care se numește Calina. Vedeta a decis, în urmă cu peste 20 de ani, să aducă pe lume copilul fără a fi căsătorită. Tatăl Calinei este Petre Dumitrescu, fost component al trupei de dans a lui Cornel Păsat. Părinții Calinei s-au despărțit când ea era doar un bebeluș de opt luni.

Creatoarea de modă este foarte atentă la imaginea sa și la modul în care se prezintă în publc. Aceasta a mărturisit, pentru click.ro, că obișțnuește să se lase pe mâna esteticianului, pentru diverse proceduri.

Catinca Roman se lasă pe mâna esteticianului. ”Sunt cvasi-obsedată și de proceduri, de tot ce ține de industria beauty”

„Ideea e să te simți bine tu cu tine însuți! Ca femeie mi se pare firesc să te îngrijești. Nu am intervenții propriu-zise. am implanturi, am mai spus asta. La față nu am deloc decât intervenții non-invazive, adică injectări de diverse substanțe. Mi-am tot făcut proceduri în ultima vreme”, a declarat Catinca Roman.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Și Calina, fiica vedetei, s-a lăsat pe mâna esteticienilor: „Eu cred că după 18 ani e în regulă să începi cu intervențiile non- invazive. Despre celelalte, mi-e greu să mă pronunț, e de la caz la caz! Eu am început foarte târziu, primele intervenții propriu-zise le-am făcut pe la 45 de ani, însă înainte am făcut proceduri de tot felul. Întotdeauna mi-am îngrijit tenul, corpul, pentru că am o pasiune pentru produsele cosmetice, creme, am acasă o grămadă! Sunt cvasi-obsedată și de proceduri, de tot ce ține de industria beauty. Am făcut cam tot ce se poate face! Calina și-a băgat și ea puțin în buze! Am făcut o nouă procedură estetică, cu un aparat wow, american, care ajută la închiderea porilor. Am și mici vinișoare datorită vârstei, dar și pete de la soare. Aparatul tratează și laxitatea pielii de sub bărbie și din zona gâtului”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR