Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Câți bani câștigă iubita lui Cătălin Cazacu la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ce studii are asistenta TV

Ramona Olaru câștigă mii de euro. Iubita lui Cătălin Cazacu are mai multe surse de venit, iar vacanțele pe care și le permite a stârnit fanilor curiozitatea privind câștigurile asistentei TV. Ce salariu are Ramona Olaru la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ramona Olaru este una dintre cele mai cunoscute prezențe din showbizul românesc. Aceasta a câștigat simpatia oamenilor prin felul său carismatic. Înainte de a deveni colega lui Dani Oţil şi a lui Răzvan Simion la „Neatza”, Ramona era asistentă TV la emisiunea „Prietenii de la 11”, prezentată de Florin Riștei şi Diana Munteanu.

Blondina își petrece timpul liber în vacanțe exotice, semn că prezentatoarea TV încasează sume consistente de la Antena 1. Astfel, fanii sunt curioși cât încasează iubita lui Cătălin Cazacu de la Antena 1.

Ce salariu are Ramona Olaru la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Ramona Olaru ar câștiga, în postura de asistentă TV,  un salariu de 3.000 de euro lunar. Pe lângă aceasta sumă, blondina mai câștigă de pe urma diverselor contractelor de imagine, potrivit playtech.ro. Ramona Olaru are peste 383 de mii de urmăritori pe Instagram și peste 854 de mii pe Tik Tok

Ramona Olaru s-a născut în Călărași și provine dintr-o familie de agricultori. La 18 ani, a decis să se mute în București. Ulterior a studiat și Management Financiar Contabil.

Ce studii are Ramona Olaru

Asistenta TV are cu o carieră de succes în televiziune, însă foarte puțini știu ce studii are la bază, de fapt. Asistenta TB a dezvăluit în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani că este inginer după ce a absolvit Facultatea de Agronomie. Mai mult, blondina a urmat și studiile unui masterat în agricultură, fiind calificată în domeniul agronomiei.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Trebuie să țineți minte că nu muriți de foame cu mine.”, le-a spus Ramona Olaru colegilor ei de platou, vizibil amuzată.

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani are o diplomă de cofetar – patiser.

Cum a fost angajată Ramona Olaru la Antena 1

Dani Oțil a dezvăluit cum a fost angajată Ramona Olaru la Antena 1.

„A venit Ramona la prima angajare, ne-a vorbit despre la câți centimetri se bagă porumbul în sol. Nu e glumă. Arăta cu totul și cu totul în alt fel. Cred că venea de la cămin. În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă… A fost oarecum și descoperirea noastră. Uite ce frumos ai crescut’, a spus Dani Oțil, la Neața cu Răzvan și Dani.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR