Categorii: Monden Vedete Romania

Câți bani au strâns Valentin Sanfira și Codruța Filip la nuntă: „Plicurile erau pe mese, puse toate la grămadă”

Valentin Sanfira și Codruța Filip și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, weekend-ul trecut. Cei doi soliști au organizat o nuntă de pomină, la care au participat în jur de 500 de invitați. Cum era de așteptat, nuntașii le-au lăsat celor doi miri daruri generoase. 

După doi ani de pandemie, Valentin Sanfira și Codruța Filip au reușit, într-un final, să se căsătorească religios. Weekend-ul trecut, aceștia s-au cununat în fața lui Dumnezeu, după ce anul trecut au făcut cununia civilă.

Mirii au organizat o nuntă de poveste la un local de lux din Bolintin. La eveniment au participat aproximativ 500 de invitați, care nu s-au uitat la bani.

Valentin Sanfira și Codruța Filip au strâns o avere la nuntă

Cei doi porumbei au organizat o nuntă de vis la un local de lux din Bolintin, la care au participat aproximativ 500 de invitați de seamă, printre care și artiști. Oamenii nu s-au zgârcit la bani atunci când a venit vorba de darul de nuntă.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Cam 2000-2500 de lei pentru două persoane. Ce am mai auzit de la o altă familie. De nași nu știu, că nu a discutat nimeni asta, așa, pe față. Plicurile erau pe mese, puse toate la grămadă lângă un buchet de flori. Te serveai. Dacă voiai dădeai, nu au făcut nunta pentru bani. Nu cred că au făcut chestia asta ca să oblige pe cineva să plătească”, au declarat unii dintre invitați, pentru Fanatik.

Nuntașii au avut parte de surprize

La un calcul atent, Valentin și Codruța au strâns la nuntă în jur de 125.000 de euro, o sumă enormă, însă artiștii au pus mai mult accent pe distracție. Invitații au povestit că nunta celor doi a fost de vis, iar mirii i-au încântat cu numeroase surprize.

S-a dansat foarte mult. Când am ajuns a zis Măruță pentru dansul mirilor că au pregătit un moment și a început melodia. Au plecat ei de la ușă spre interiorul scenei și atunci, creatoarea de modă care i-a făcut rochiile Codruței, s-a oprit lângă ei să îi prindă trena ca să poată face dansul mirilor. Și a durat puțin acolo. Au oprit piesa și a continuat când au ajuns pe ring”, a declarat un alt invitat, pentru sursa citată anterior.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?