Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Câte kilograme are Cosmina Păsărin. ”Am aceeași greutate ca la vârsta de 18 ani”

Cosmina Păsărrin, în vârstă de 39 de ani, afușează o siluetă foarte rumoasă. Vedeta a dezvăluit câte kilograme are și a explicat că are aceeași greutate ca pe vremea când era adolescentă. ”Am aceeași greutate ca la vârsta de 18 ani și așa am avut-o mereu, în toți acești ani„, a declarat Cosmina Păsărin într-un interviu.

Cosmina Păsărin se prezintă foarte bine din punct de vedere fizic. Aceasta are o siluetă foarte armonioasă și un trup cu forme foarte frumoase.

Vedeta a dezvăluit, pentru revista Viva, câte kilograme are, dar și cum reuește să se mențină în formă.

Câte kilograme are Cosmina Păsărin. ”În perioadele în care muncesc mult și sunt obosită, stresată, pierd un kilogram sau chiar două”

”Nu am 45 kg, am chiar 56-57 kg. Am aceeași greutate ca la vârsta de 18 ani și așa am avut-o mereu, în toți acești ani. În perioadele în care muncesc mult și sunt obosită, stresată, pierd un kilogram sau chiar două, însă le pun repede la loc după ce revin la programul normal de odihnă”, a declarat Cosmina Păsărin.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Mănânc puțin și des. Mănânc de vreo patru-cinci ori pe zi și nu îmi impun restricții, pentru că sunt pofticioasă. Dacă vreau să mănânc la miezul nopții un burger sau o porție de cartofi prăjiți, fix asta aleg să fac. Mi-am dat seama că, fără să vreau, câteodată renunț la consumul de carne câteva zile la rând. Am perioade în care fac sport și am și perioade în care nu fac. Acum, de exemplu, nu mă aflu într-o perioadă în care fac sport”, a adăugat aceasta.

Cosmina Păsărin a avut o relație cu George Vintilă

Cosmina Păsărin a devenit cunoscută datorită participării sale la emisiunea ”Vara Ispitelor”, difuzată de Pro TV, iar ulterior a apărut la numeroase show-uri TV. În plan personal, Cosmin Păsărin a avut o relație de lungă durată cu George Vintilă, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat.

În anul 2017, aceștia au făcut echipă la Fort Boyard, emisiune difuzată de Pro TV. „Revederea cu Cosmina e întotdeauna plăcută și relaxantă, am avut dintotdeauna ce discuta și pasiuni comune sunt destule, mai ales după ce am fost împreună. E un coechipier bun, dar cred că la Fort și-a dat și ea seama că e loc de mai bine la capitolul fizic. Sau poate suntem noi prea pretențioși cu ele. Naturalețea cred că e un alt punct comun la noi și nu în ultimul rând una dintre calitățile cu care ne-am făcut amândoi remarcați, așa că nici vorbă de momente ciudate”, a declarat George Vintilă la acea vreme.
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?