Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Câte kilograme a slăbit Cătălin Zmărăndescu la ”Survivor România”. ”Când am ajuns la cazare și m-am văzut în oglindă, parcă nu mă recunoșteam”

Cătălin Zmărăndescu, în vâstă de 49 de ani, a făcut parte din echipa Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Pro TV. Pe durata participării la competiție, Cătălin Zmărăndescu a slăbit foarte mult. ”Când am ajuns la cazare și m-am văzut în oglindă, parcă nu mă recunoșteam”, a spus el.

După ce în data de 21 martie 2022, echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate, Elena Chiriac, care a câștigat imunitatea individuală la fete, a nominalizat-o pentru eliminarea din competiție pe Mari Fica, în timp ce Marian Drăgulescu, care a câștigat  imunitatea individuală la băieți, l-a propus pe Cătălin Zmărăndescu pentru a părăsi concursul din Republica Dominicană. În urma votului colectiv, cel nominalizat pentru eliminarea de la ”Survivor România” a fost TJ Miles.

În ediția din data de 22 martie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, cel care a fost eliminat din concurs a fost Cătălin Zmărăndescu, care a primit cele mai puține voturi din partea teespectatorilor.  Pe durata participării sale la concurs, Cătălin Zmărăndescu a slăbit foarte mult. Acesta a dat jos 25 de kilograme.

Câte kilograme a slăbit Cătălin Zmărăndescu la ”Survivor România”. ”A fost un adevărat șoc și pentru mine”

”A fost un adevărat șoc și pentru mine. Când am ajuns la cazare și m-am văzut în oglindă, parcă nu mă recunoșteam. După ce m-am cântărit și am realizat că am slăbit peste 25 de kilograme, am realizat cât de mult m-a schimbat experiența Survivor. Vă spuneam deja că nu îmi mai veneau hainele, așa că asta a fost o nouă provocare, fiind departe de casă. Evident, am început să mânânc tot mai mult, așa că probabil 1-2 kilograme, le-am rezolvat rapid, până să revin acasă, unde familia mă aștepta cu și mai multă mâncare (slană în aeroport, sarmale acasă… fix ce îmi doream)”, a explicat Cătălin Zmărrăndescu pentru click.ro.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Sportivul a povestit și ce a făcvut imediat după ce a ieșit din competiție: ”Imediat ce am ieșit din competiție și am ajuns la cazare, am așteptat secunda în care colegii din echipa de producție mi-au returnat telefonul. Am sunat-o pe Luiza și am povestit vreme de 2 ore. Îmi era atât de dor să-i aud vocea, să aflu ce fac cei mici, să descopăr tot ce am pierdut în cele 2 luni și jumătate. Nici nu știam ce s-o întreb mai repede sau ce să-i povestesc. În doilea rând, cum probabil au spus și alți foști colegi de-ai mei, am mâncat mult și din cât mai multe alimente. De fiecare dată când primeam mâncare, realizam că tot îmi mai este foame sau poftă. În al treilea rând, am realizat cât de mult am slăbit și că s-ar putea să nu mai am cu ce să mă îmbrac pe drumul de întoarcere. A fost o provocare să găsesc niște pantaloni care să stea pe mine în hainele pe care le mai aveam în bagaj”.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat