Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Câte kilograme a avut Elena Gheorghe pe vremea când era elevă. ”Eram grasă, în general. Am fost plinuță”

Cântăreața Elena Gheorghe, în vârstă de 36 de ani, și-a amintit de vremurile când era elevă și a mărturisit că la acea vreme arăta cu totul altfel față de cum arată acum. „În școala generală, eram grasă, în general. Am fost plinuță. Adică, aveam mai multe kilograme atunci decât în ultimul trimestru de sarcină”, a declarat artista la o emisiune TV.

Elena Gheorghe a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsprezecelea.

În ceea ce privește viața personală, cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene, împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie.  În data de 8 iulie 2021, Elena Gheorghe a aniversat nouă ani de căsnicie. Deși este  căsătorită de foarte mulți ani, Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie, ci poartă în continuare numele de familie al tatălui său.

Câte kilograme a avut Elena Gheorghe pe vremea când era elevă. ”Porecla mea era Gigica. Aveam 58 sau 59 și în sarcină am avut 56”

Prezentă la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, Elena Gheorghe a mărturisit că a avut probleme cu greutatea pe vremea când era elevă: „În școala generală, eram grasă, în general. Am fost plinuță. Adică, aveam mai multe kilograme atunci decât în ultimul trimestru de sarcină.(…) Porecla mea era Gigica. Aveam 58 sau 59 și în sarcină am avut 56”.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

De asemenea, Elena Gheorghe a mărturisit că cea mai mare fobie a sa sunt scările rulante, după ce a asistat la un incident în care o femeie și-a prins piciorul într-o astfel de scară. În ceea ce privește obsesiile pe care le are, cântăreața a dezvăluit: „Am multe obsesii. De exemplu, nu pot să dorm dacă nu e camera aranjată. Dacă e dezastru în cameră, sunt chestii lăsate așa, nu pot să dorm. Asta se întâmplă și la hotel.Nu pot să dorm dacă e camera dezorganizată”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR