Categorii: Monden Vedete Romania

Câte intervenții estetice are Mirela Baniaș de la ”Insula Iubirii”

Mirela Baniaș, fostă concurentă la emisiunea ”Insula Iubirii”, de la Antena 1, le-a dezvăluit prietenilor ei vituali câte intervenții estetice are.

Mirela a fost una dintre cele mai urmărite concurente de la ”Insula Iubirii”, show-ul transmis de postul de televiziune Antena 1. După ce a susținut că nu mai vrea să aibă de-a face cu iubitul ei, Ionuț, și că va continua în țară povestea de iubire cu ispita Mircea, în ultima noapte la Insula Iubirii, Mirela s-a sucit la 180 de grade. În pat cu Ionuț, aceasta i-a făcut o declarație de dragoste, implorându-l să rămână cu ea, însă acesta a refuzat categoric. Revenită acasă de la show, Mirela Baniaș și-a refăcut viața alături de Florin Tecar.

Focoasa brunetă atrage atenția cu fizicul ei, însă nu puțini sunt aceia care se întreabă de câte ori a apelat la intervențiile estetice.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri


De altfel, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri e Instagram, Mirela Baniaș a fost întrebată de prietenii virtuali câte operații estetice are.

„Doar acid hialuronic și lifting facial cu fire nechirugical”, a mărturisit Mirela Baniaș, citată de spynews.ro.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat