Categorii: Știri

Cătălin Botezatu, în lacrimi la TV: „Emoția m-a copleșit”. Ce i s-a întâmplat cunoscutului designer

Cătălin Botezatu a izbucnit în lacrimi, în direct la TV, cu câteva ore înainte de a împlini 55 de ani. Designerul  a primit o urare emoționantă din partea uneia dintre artistele pe care o idolatrizează. 

Invitat la emisiunea Teo Show, Cătălin Botezatu a avut parte de adevărate surprize. Cătălin a primit o urare din partea Angelei Similea, artista pentru care designerul a creat numeroase rochii de seară de-a lungul carierei sale.

Creatorul de modă s-a emoționat la auzul vocii Angelei Similea, incât nu a putut să își stăpânească emtoiile și a lăcrimat, pe toată durata convorbirii. Acesta a mărturisit că nu se aștepta la o asemenea surpriză.

Cătălin Botezatu a avut parte de o surpriză

Marea artistă a avut numai cuvinte de laudă la adresa creatorului de modă, cuvinte care l-au făcut să izbucnească în plâns, în direct.

”Eu am fost impresionată de talentul tău și nu numai, mulți au talent, dar nu știu cum să-l folosească. Tu ai fost orientat de mic, ai știut să folosești darurile cerești, Dumnezeu ți-a fost alături. E adevărat că ai plătit din când în când cu sănătatea ta, dar omul care lucrează cu credință și cu dăruire nu poate să nu plătească într-un fel. Și pentru că nu vorbesc din cărți, știu cât de multă jertfă se face pentru a-ți duce profesia la înălțimea la care tu simți că o poți duce. Cătălin, eu îți doresc pentru ziua ta un singur lucru, dar care stă la temelia tuturor celorlalte daruri, sănătate”, i-a spus Angela Similea designerului în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Cătălin Botezatu a amintit că, de-a lungul timpului, a avut ocazia de a colabora de mai multe ori cu Angela Similea.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Vă mulțumesc frumos, emoția m-a copleșit. Mi-am adus aminte și de melodia «Să mor de dragoste rănită», pentru că și în clipul acela am fost alături de dumneavoastră. Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit în ultimii ani, vă mulțumesc”, a spus Cătălin Botezatu.

Cum a debutat Cătălin Botezatu în modă

Creatorul de moda a a povestit ca a avut prima prezentare de moda, la 18 ani, pentru familia Ceausescu

“Prima mea experienta ca model a fost o prezentare de moda, la 18 ani, pentru familia Ceausescu, la Centrul de Cercetare a Industriei Usoare APACA. Am inghetat de emotii pentru ca era prima mea prezentare ca model.

Se faceau tot felul de verificari, erau multi Securisti care ne verificau pana si in pantofi”, povesteste Catalin Botezatu.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat