Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cătălin Botezatu dă detalii despre tatăl său. ”Este un Don Juan, cred că îmi seamănă”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din viața sa. Acesta a vorbit, în cadrul unui podcast, despre familia sa, în special despre tatăl său. ”Tatăl meu a divorţat de mama mea atunci când eu eram foarte mic, s-a recăsătorit de câteva ori, este un Don Juan, cred că îmi seamănă”, a spus designerul.

Cătălin Botezatu a fost prezent la emisiunea realiZată de Ionela Năstase și Adrian Hădean, unde a făcut numeroase declarații despre copilăria sa, dar a vorbit și despre părinții săi. Acesta a vorbit despre copilăria petrecută la Alexandria și a dezvăluit că a fost crescut de bunica sa.

“Eu mă mândresc cu originea mea. (…) Alexandria este un oraş foarte frumos, dintr-un judeţ care a dat foarte multe valori, scriitori, pictori şi, de ce nu, politicieni. Este un oraş foarte frumos, în care am avut o copilărie extraordinară – mama o să mă certe acum, dar trebuie să spun că pe mine m-a crescut bunica mea, m-au răsfăţat bunica mea şi un întreg neam de femei, surorile mamei mele. Au contribuit la ceea ce sunt acum, la educaţia mea, pas cu pas”, a declarat creatorul de modă, notează click.ro.

Cătălin Botezatu dă detalii despre tatăl său. ”Am trecut amândoi, din nefericire prin nişte cumpene extraordinare, când am fost operaţi amândoi de cancer”

Designerul a făcut dezvăluiri și despre tatăl său și relația cu acesta: “Nu prea ne înţelegem foarte bine. Nu în sensul că, Doamne fereşte… Suntem două firi foarte puternice, la fel de vulcanice. Tatăl meu a divorţat de mama mea atunci când eu eram foarte mic, s-a recăsătorit de câteva ori, este un Don Juan, cred că îmi seamănă. Îl iubesc foarte tare, deşi nu ştiu să-i arăt asta, nu ştiu să-mi arăt afecţiunea faţă de părinţi. Întotdeauna am fost foarte rece, rar i-am spus mamei “Te iubesc”, poate în ultima perioadă… Dar nu-mi iese asta… Îi iubesc, mama e totul pentru mine, tatăl meu e tatăl meu, clar, şi-l iubesc, şi-l apreciez, şi am furat multe şiretlicuri de la el şi chestii de masculinitate”.

Se iubește cu Simona Halep!? 'Regele mezelurilor' din România rupe tăcerea, după ce s-a detonat 💣
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde

“Am trecut amândoi, din nefericire prin nişte cumpene extraordinare, când am fost operaţi amândoi de cancer! Gândeşte-te că, în aceeaşi zi, s-a nimerit să fiu eu, în Turcia, operat de acel cancer nenorocit şi făceam o operaţie periculoasă de tip hightech, iar el făcea, în România, o operaţie la fel de periculoasă la plămâni, de cancer. Deci a fost foarte greu. El s-a îmbolnăvit înainte, cu un an şi ceva, foarte grav, am reuşit să-l salvez efectiv pe ultima sută de metri. Şi-a revenit, numai că boala a recidivat într-un mod destul de urât şi, deşi l-am trimis prin spitale, eu am plecat, m-am îmbolnăvit şi eu, neştiind exact ce am, pentru că m-am dus la un singur control, se ştie asta”, a mai spus Cătălin Botezatu, potrivit sursei citate anterior.

Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru...
Volkswagen dă startul precomenzilor lui Golf GTI. Cât costă acesta?