Categorii: Monden Vedete Romania

Cătălin Bordea, declarații șocante despre tatăl său: ‘Nici n-a vrut să audă de mine’

Cătălin Bordea, co-prezentatorul ‘Xtra Night Show’, a făcut declarații șocante despre tatăl său. Deși toată lumea îl vede cu zâmbetul pe buze în emisiunea de la Antena 1, actorul de stand-up comedy are o poveste de viață tristă.

Cătălin Bordea, declarații șocante despre tatăl său: ‘Nici n-a vrut să audă de mine’

Pe când avea doar 2 ani, părinții lui Cătălin Bordea s-au despărțit. În plus, acesta a povestit că nu a fost un copil dorit, iar la un moment dat tatăl său l-a abandonat într-un autobuz.

‘Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când el a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam’, a declarat Cătălin Bordea, potrivit spynews.ro.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cătălin Bordea are o relație specială cu bunicii lui, cei care l-au crescut de mic și cărora le datorează tot ceea ce a devenit el astăzi. În schimb, despre mama lui, actorul s-a rezumat în a mărturisi că femeia nu a avut noroc în dragoste.

‘Mama urmează să se căsătorească pentru a 5-a oară. N-a avut noroc în dragoste. În buletin, pe tatăl meu îl cheamă Doru Dumitru Dorel’, povestea acesta în emisiunea ‘Xtra Night Show’.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR