Categorii: Știri

Cât de mult a slăbit Roxana Vancea, după naștere. Proaspăta mămică s-a pozat în lenjerie intimă

Roxana Vancea arată senzațional după naștere. Vedeta a postat o fotografie în lenjerie intimă, care îi arată trupul lucrat. Însă, este interesant de văzut câte kilograme a reușit să slăbească fosta iubita a lui Mihai Bendeac, în două săptămâni.

Roxana Vancea a devenit pentru prima oară mama unui băiețel perfect sănătos, în urmă cu două săptămâni.

Proaspăta mămică a postat pe InstaStory o fotografie surprinzătoare în care se mândrește cu trupul și munca depusă, după naștere. Mai mult, aceasta a dezvăluit câte kilograme are în prezent. Astfel, observăm că vedeta are nici mai mult nici mai puțin de 46,1 kg, cu aproape două kilograme mai puțin decât săptămâna trecută, având o înălțime de 1,61 m.


Fosta asistentă TV a acumulat în timpul sarcinii doar 5,5 kilograme

Revenirea spectaculoasă a vedetei arată că stilul de viață sănătos și orele petrecută în sala de sport au contribuit semnificativ la impactul sarcinii asupra corpului.

 

Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Roxana Vancea a slăbit anul trecut 12 kilograme, de la 59 de kilograme a ajuns la 47. La vremea respectivă, vedeta a fost criticată din cauza faptului că ar fi slăbit cam prea mult și a ajuns doar piele și os.

Fosta prezentatoare a declarat că este extrem de atentă cu dieta pe care o ține, în cea de-a șaptea zi mânâncă tot ce-i pofește inima.

Dieta Roxanei Vancea

”Țin dietă. Mănânc 6 zile pe săptămână foarte sănătos, iar a șaptea zi mănânc ce vreau eu. Dieta mea este bazată pe foarte multă proteină, mai puțini carbohidrați, e o dietă low-carb. E o dietă echilibrată, am și grăsimi esențiale, am și carbohidrați sănătoși și multă proteină. (…)

Concret, „Dimineața mănânc fibre cu lapte de cocos, apoi îmi fac o omletă din 6-8 albusuri, măsline, castraveți, roșii. La prânz, un piept de pui cu broccoli și seara o salată, tot ce e verde, ori un pește.  Nu sunt vegetariană. Nu. Proteina e sfântă pt mine. Nu am cum să recomand oamenilor să fie vegani”, a declarat Roxana într-un interviu mai vechi.

 

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important