Categorii: Monden Vedete Romania

Cât a ajuns să câștige Laurette din OnlyFans: „Bărbații nu sunt interesați să plătească, ei vor să vadă mai mult” / FOTO

Sunt luni bune de când Laurette și-a făcut cont pe OnlyFans, o platformă pe care se postează conținut foto și video pentru adulți. Tot mai multe vedete din România au început să aibă venituri mari de pe urma contentului indecent. 

Laurette a mărturisit că și-a deschis contul de OnlyFans mai mult din curiozitate, însă acum a ajuns să câștige sume frumoase, cu toate că postează imagini provocatoare sau sexy.

Eu contul de OnlyFans l-am făcut din pură curiozitate, eu nu postez poze indecente, sunt absolut poze normale, eu nu postez poze indecente. Pe contul meu de OnlyFans sunt poze absolut normale, nu sunt poze duse la extrem. Sunt poze foarte normale, sunt poze sexy, dar nimic vulgar, nimic ieșit din comun”, a spus Laurette, pentru Spynews.ro.

Laurette scoate sume frumoase din OnlyFans

Mulatra a explicat că pe OnlyFans nu se postează doar conținut indecent. Dacă cineva vrea să vadă mai mult conținut cu tentă pornografică trebuie să plătească.

Depinde ce fel de content faci, dacă faci un content pentru adulți poți să câștigi sume destul de mari, dar dacă faci un content decent și simplu sumele variază, dar depinde foarte mult de contentul pe care tu vrei să-l ai pe OnlyFans.

Într-adevăr, e o platformă de +18 ani, dar pe OnlyFans poți absolut să faci ce vrei tu, să oferi sfaturi de sănătate, să faci sport, să fii life coach, poți să oferi sfaturi oamenilor, poți să dai sfaturi oamenilor. E o aplicație ca oricare alta, doar că într-adevăr poți face și content pentru adulți dacă îți dorești, dar depinde de fiecare în parte”, a mai spus Laurette.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Se pot câștiga și mii de euro, dar depinde doar de contentul pe care vrei să-l faci tu. Dacă doar dai anumite sfaturi nu poți să câștigi sume mari pentru că bărbații nu sunt interesați să plătească, ei vor să vadă mai mult decât văd pe Instagram și Facebook”, a mai precizat mulatra.

Laurette a făcut pace cu tatăl fiicei sale

Într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Laurette dezvăluia că s-a împăcat cu tatăl fetiței sale, Mihai, de dragul acesteia. Ea a mai fost căsătorită în trecut cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018.

„Evident că, pentru copilul nostru, am lăsat de o parte discuțiile noastre și am trecut peste resentimente, dar eu și cu Mihai, vom avea întotdeauna o conexiune specială. Pentru că nu va despărți nimeni și nimic niciodată, pentru că avem fructul iubirii noastre alături de noi, întotdeauna ne va lega Serena.

Ea este un copil care a fost făcut din dragoste și așa va rămâne pentru tot restul vieții. În primii ani când noi doi am fost despărțiți, deciziile le luam eu. Pentru că a fost o perioadă când a trebuit să trecem peste momentele mai dificile din viața noastră, dar în ultima perioadă, da! Aș putea să zic că, luăm deciziile de comun acord. Tot ce înseamnă școală, vacanțe, activități pe care le face Serena, da”, a declarat Laurette, transmite spynews.ro.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR