Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Carmen Tănase, despre personajul Flacăra din telenovela ”Inimă de țigan”. ”Am avut noroc că primele filmări erau afară”

Actrița Carmen Tănase, în vârstă de 61 de ani, a vorbit despre unul dintre rolurile pe care le-a interpretat și cu care a cucerit publicul telespectator. Este vorba despre personajul Flacăra ntepretat în telenovela ”Inimă de țigan”, unde l-a avut ca partener pe celebrul actor Gheorrghe Visu. ”Am avut noroc că primele filmări erau afară”, a declarat Carmen Tănase.

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. De-a lungul anilor, acesta și-a cucerit publicul cu rolurile din filme, teatru și televiziune. În plan personal, Carmen Tănase a fost căsătorită cu Victor Parhon, în perioada 1989-2000.

Carmen Tănase a jucat rolul Flăcăricăi în serialul de televiziune ”Inimă de țigan”, difuzat de postul de televiziune Pro TV, care s-a bucurat de foarte mare succes la public. De asemenea, vedeta a jucat acest rol și în serialele ”Regina” și ”State de România”. Actrița are o carieră impresionantă pe scena artistică din România.  Despre rolul Flacăra a vorbit actrița pentru revista Viva.  Carmen Tănase a mărturisit că i se întâmplă și acum ca oamenii să o strige Flacăra pe stradă: ”Da, daaa! Absolut! Sigur că da. Tot timpul mi se întâmplă chestia asta, dar nu mă deranjează absolut deloc, pentru că de-aia l-am făcut, să-l țină lumea minte. Mă strigă copii mici, care nu știu când Dumnezeu l-au văzut, că ei nu erau născuți pe vremea aia și acuma-s prea mici pentru YouTube, dar mă strigă copii de 3 ani”.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Carmen Tănase, despre personajul Flacăra din telenovela ”Inimă de țigan”. ”La început mi-a fost greu la filmări”

”Mă simt legată cel mai tare de Flacăra, pentru că am jucat patru ani personajul ăsta, zi de zi, și atunci e normal să mă simt legată, deoarece face cumva parte din mine în continuare. El a fost cel mai greu până acum, deoarece chiar era total contre-emploi. Da, la început mi-a fost greu la filmări. Chiar la început așa, să zic, 20 de episoade… 80 sunt proaste, din punctul meu de vedere, dar 20 nu știam cum să fac, că de vorbit așa haladit e simplu. Problema era să integrez tot personajul în personalitatea aia – adică să te uiți cum se uită Flacăra, să asculți cum ascultă Flacăra, și asta era un pic mai greu de făcut. Îmi aduc aminte c-am avut noroc că primele filmări erau afară și, pentru că nu știam să mă uit ca Flacăra și nu găseam drumul, profitam de faptul că-mi intra soarele-n ochi, și-atunci mă uitam mijit așa, ca să nu se vadă că nu știu. După aia, el a devenit o parte din mine și a rămas o parte din mine și-acum”, a declarat actrița.


Despre relația pe care o are în prezent cu actorul Gheorghe Visu, partenerul ei din serialul ”Inimă de țigan”, Carmen Tănase a dezvăluit: ”A, foarte bune relații, din păcate însă ne vedem foarte rar, așa cum mă văd cu toți prietenii mei de aici, din București. Foarte rar ne vedem, nu știu de ce suntem atât de tâmpiți, nu pot să-nțeleg, dar vorbim când avem ocazii acum – de zile de naștere, Doamne ferește de vreo boală!, dar avem grijă unul de altul, vorbim, știm că suntem acolo, undeva, amândoi, și că atunci când e nevoie sărim”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?