Categorii: Știri

Carmen Harra, previziuni șocante despre mariajul lui Ilie Năstase. Ce se va întâmpla în căsnicia cu Ioana

După ce zilele trecute a ieșit la iveală faptul că Ilie Năstase și-ar fi bătut soția, Carmen Harra a făcut previziuni șocante despre viața personală a fostului tenismen. 

Ioana Năstase a sunat la 112, după ce a fost agresată fizic de Ilie Năstase, în propria locuință. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, însă femeia nu a depus plângere și nici nu a cerut un ordin de restricție împotriva soțului său.

Pe de cealaltă parte, Ilie Năstase a negat episodul violent descris de partenera lui.

Carmen Harra, despre Ilie Năstase și soția lui

‘Nu s-a întâmplat nimic! Ce a declarat ea? Că nu înţeleg. Eu nu ştiu ce a declarat’, a declarat Ilie Năstase pentru Antena Stars.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Carmen Harra a explicat ce se va întâmpla cu mariajul celor doi după acest incident. Vedeta nu a avut deloc vești bune despre relația acestora, precizând că vor ajunge în cele din urmă la despărțire.

Carmen Harra a dezvăluit că fostul tenismen a eșuat deja în prea multe relații amoroase și că nu este genul de bărbat care să se poată atașa de o singură femeie.

‘Eu i-am anticipat și nu vreau să se supere pe mine. Eu spun ceea ce cred că se întâmplă. Eu zic că el rămâne singur în final, pentru că a eșuat în nenumărate relații din cauza temperamentului lui. Și la el, inabilitatea asta de a se atașa cu tot sufletul lui se rupe foarte repede și este mereu însigurat, este mult prea independent în relație și ea avut nevoie de afecțiune. Relația a suferit o fricțiunie foarte puternică și depinde de ea dacă poate să ierte, dacă poate să meargă înainte și cât poate să meargă înainte este doar un timp limitat în viitor’, a declarat Carmen Harra la Antena Stars.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR