Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Carmen Brumă, despre pericolele postului intermitent. ”Din păcate, e folosit ca un fel de panaceu universal”

Carmen Brumă, în vârstă de 45 de ani, a tras un semnal de alarmă cu privirile la pericolul celor care țin post intermitent. Aceasta a exlicat cu ce situații neplăcute se pot confrunta cei care vor să scape de kilogramele în plus cu ajutorul acestei diete. ”Din păcate, e folosit ca un fel de panaceu universal”, a spus vedeta.Carmen Brumă a fost invitată la o emisiune de la postul de televiziune Antena 3, unde a explicat despre pericolele la care se expun cei care vor să slăbească cu ajutorul postului intermitent.

Vedeta a tras un semnal de alarmă în acest sens.

Carmen Brumă, despre pericolele postului intermitent. ”În special femeile e bine să aibă grijă la această fereastră de restricție calorică”

”În special femeile e bine să aibă grijă la această fereastră de restricție calorică, la această bucată de timp în care nu mănâncă, între 12-14 şi 16 ore e recomandabil, pentru că în cazul femeilor există niște hormoni cheie în ovulație”, a declarat Carmen Brumă.

“Peste 48 de ore apare și scăderea metabolismului și scăderea masei musculare. Nu este neapărat o metodă de slăbire acest intermittent fasting chiar dacă funcționează. Din păcate, e folosit acest intermittent fasting ca un fel de panaceu universal. Dacă ai ovar polichistic fă intermittent fasting (…).Toată lumea ține pentru orice boală și este folosit ca și tratament, lucru deloc recomandabil”, a adăugat aceasta.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Carmen Brumă  formează un cuplu cu Mircea Badea și are un copil

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad. Deși formează un cuplu de foarte mulți ani, Carmen Brumă și Mircea Badea nu au ajuns în fața altarului. Vedeta de televiziune a dat detalii despre fiul său și al lui Mircea Badea pentru revista Viva, dezvăluit ce reproșuri aud de la acesta, dar a explicat și cine este mai permisiv ca părinte dintre ea și partenerul său de viață.  ”Vlad e legat de amândoi într-un mod diferit. Sunt activităţi pe care preferă să le facă împreună cu mine, iar altele împreună cu Mircea”, a spus Carmen Brumă.

Întrebată ce reproșuri aud ea și Mircea Badea de la fiul lor, Vlad, Carmen Brumă a răspuns: ”Părinţii ăştia vin toată ziua cu pretenţii noi!”. Despre cine este mai permisiv cu copilul dintre ea și Mircea Badea, vedeta TV a explicat: ”Încercăm să ne împărţim şi aici rolurile. Nu cred că e bine pentru un copil să aibă un părinte răspunzător exclusiv cu „interdicţiile”, iar celălalt să fie eroul salvator. Nu avem o reţetă fixă, încercăm să menţinem un echilibru. E adevărat că tata cedează mai uşor atunci când vine vorba despre cumpărat ceva”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR