Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Care este viața cântăreței Analia Selis după ce a trecut printr-un divorț. ”Am foarte mulți pretendenți, dar nu cred că m-aș mai mărita vreodată”

Cântăreața de origine argentiniană Analia Selis, în vârstă de 45 de ani, a dat detalii din viața sa sentimentală la trei ani după divorț. Aceasta a fost căsătorită cu Răzvan Suma, din mariajul lor rezultând doi copii. ”Am foarte mulți pretendenți, dar nu cred că m-aș mai mărita vreodată”, a mărturisit Analia Selis.

În urmă cu trei ani, Analia Selis s-a separat de cel care îi era soț, Răzvan Suma.

Artista nu are o relație în prezent, dar a mărturisit , pentru click.ro, că are mulți pretendenți. Cu toate acestea, nu ese gândește la un alt mariaj.

Care este viața cântăreței Analia Selis după ce a trecut printr-un divorț. ”A fost foarte grea ruptura, pentru că eram foarte obișnuiți să facem totul împreună”

 

„A fost foarte grea ruptura, pentru că eram foarte obișnuiți să facem totul împreună. Dar a fost o relație toxică. Nu-mi plăceau foarte multe lucruri, dar nu am spus. Acum, în sfârșit, sunt sinceră”, a declarat Analia Selis pentru sursa citată anterior.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Am foarte mulți pretendenți, dar nu cred că m-aș mai mărita vreodată”, a mai spus artista.

Cine este Analia Selis

Analia Selis este originară din Argentina. După ce a plecat din Argentina, a ajuns în SUA, acolo a apărut în drumul ei apreciatul violoncelist român Răzvan Suma, motiv pentru care în anul 2003 s-a mutat în România. Acesta i-a devenit soț și au împreună doi copii: un băiețel pe nume Tiago și o fetiță pe nume Noa. Analia Selis a anunțat în anul 2020 că a divorțat de un an de Răzvan Suma.

Analia Selis a reprezentat Argentina la Festivalul Cerbul de Aur 2004 și a reușit să se claseze pe locul 3. Între 2005 și 2009 a lansat 4 albume de mare succes care au dus-o pe Analia Selis în atenția publicului. În anul 2016, Analia Selis a devenit membru al ansamblului „ArgEnTango”.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat