Categorii: Monden Vedete Romania

Care a fost ultima dorință a lui Ion Dichiseanu înainte de a muri! Mărturisirile făcute de actor pe patul de spital

Ion Dichiseanu a murit! Trupul neînsuflețit al maestrului a fost depus vineri, 21 mai, în foaierul Teatrului Nottara, urmând ca sâmbătă să fie înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu din Capitală. 

Ion Dichiseanu a murit la vârsta de 87 de ani, joi după amiază, la Spitalul Floreasca, unde era internat de câteva luni.

Ion Dichiseanu nu a mai apucat să-și îndeplinească ultima dorință

Fiica actorului, Ioana Dichiseanu, a relatat într-o postare de Facebook, făcută cu puțin timp înainte ca el să-și dea ultima suflare, cu ce regret a plecat. Conform B1.ro, Ion Dichiseanu își dorea să-și mai ducă nepoțica, de mână, la școală.

„Între Anastasia și tata este o legatură specială. Se iubesc, se înțeleg… În această poză, Anastasia împlinea trei anișori. Tata mi-a spus că își dorește să o țină de mânuță pe “primăvara sufletului său” în drum spre școală. În această seară la ora 22:00 , dacă vreți să ne unim gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vina curând și sănătos acasă și să i se îndeplinească dorința”, a scris Ioana Dichiseanu.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ioana Dichiseanu mai mărturisea că erorile unor medici ar fi condus la înrăutățirea stării de sănătate a tatălui său.

„S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent, iar mai apoi să mergem la un mare profesor (…) aș vrea să nu las lucrurile așa”, spunea Ioana Dichiseanu, la Antena 3.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR