Categorii: Monden Vedete Romania

Călin Geambașu, din nou la cuțite cu tatăl său: ‘Mielul parşiv, un bunic narcisist’

De câțiva ani buni, Călin Geambașu se află într-un scandal continuu cu tatăl său, Petre Geambașu. Solistul este foc și pară pe tatăl său, pe care l-a acuzat că, în copilărie, îl pedepsea aspru.

Călin Geambașu, din nou la cuțite cu tatăl său: ‘Mielul parşiv, un bunic narcisist’

Acum, Călin Geambașu vine cu noi acuzații și reproșuri la adresa lui. Acesta a scris un mesaj pe Facebook, în care a explicat că Petre Geambașu ar fi un bunic iubitor doar în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare, dar în realitate nu l-a mai văzut de mai bine de doi ani.

Nici renumitul maestru Petre Geambașu, un bunic model Narcisist, nu i-a adus prea-iubitului nepoțel vreo radieră sau vreun pix, cu toate că pe pagina lui de Facebook ne transmite mari felicitări și lacrimi virtuale, pentru a impresiona oamenii buni la inimă, abuzând de deruta deliberată. Păi, ce facem, „maestre”, te-a lovit Alzheimer-ul?

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Nu mai știi unde e şcoala nepotului sau e prea departe că locuiești doar la o stradă distanță de noi?! Mielule Parșiv… Cred că dacă își vede nepotul nici nu și-l mai recunoaște; luna asta se împlinesc 2 ANI de când nici măcar la telefon nu l-a sunat pe copil’, a scris Călin Geambașu pe Facebook.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR