Categorii: Monden Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Britney Spears se dezbracă complet goală pentru o poză intimă în baie

Senzația pop Britney Spears nu a lăsat nimic la imaginație în cea mai recentă dintr-o serie de fotografii destul de picante, când s-a dezbrăcat complet pentru o ședință foto intimă în baie. “Simt că avem nevoie de un test ADN pentru a vedea dacă aceasta este chiar Britney”, a sugerat un fan îngrijorat.

Britney Spears și-a lăsat fanii înmărmuriți când s-a dezbrăcat complet goală pentru o poză intimă de baie.

Interpreta hitului Lucky și-a lăsat fanii îngrijorați în ultimele zile cu o serie de postări pe rețelele de socializare, arătându-și sfârcurile și ceea ce fanii suspectau a fi o “încheietură vânătă” într-un videoclip, în care Brit nu purta decât o cămașă de noapte

Britney Spears se dezbracă complet goală pentru o poză intimă în baie

Dar acum ea a lăsat și mai puțin loc imaginației, deoarece s-a dezbrăcat în pielea goală în baie, folosind un emoji cu o floare mică pentru a-și acoperi părțile intime și acoperindu-și sânii cu mâinile.

Britney nu a purtat nimic altceva decât un colier delicat cu pandantiv și o brățară de aur pentru ședința foto intimă, arătându-și corpul incredibil și abdomenul tonifiat în cadă.

“Ce naiba se întâmplă? Poate cineva să o verifice?”

Între timp, apa abia dacă îi acoperea un picior, în timp ce Britney s-a aplecat pe spate, închizând ochii și lăsându-și părul blond să i se prelingă pe spate, înconjurată de prosoape albe și pufoase.

Mulți dintre fanii ei au fost încântați de postarea picantă, unul dintre ei felicitând-o pe vedetă: “Te iubim pentru tine, Britney!”.

Un altul i-a criticat pe fanii care au comentat negativ postarea lui Britney, așa cum au spus: “Nu, nu, nu: “Oamenii se împiedică pentru că văd o femeie încrezătoare în corpul ei. Dacă vă deranjează, continuați să derulați!”.

Îl recunoşti? Da, e chiar EL! Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul său
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Altcineva a fost de acord: “De ce sunteți toți atât de declanșați, dați unfollow și treceți peste voi!”

Dar alți fani au fost pur și simplu îngrijorați, după cum a spus unul dintre ei: “Am fost de acord cu Britney liberă. Cu toate acestea, postările ei sunt incredibil de deranjante. Și devin din ce în ce mai mult”.

Un alt utilizator de social media a spus: “Nu, nu, nu: “Ce naiba se întâmplă? Poate cineva să o verifice?”

“Simt că avem nevoie de un test ADN pentru a vedea dacă aceasta este chiar Britney”, a sugerat un alt fan îngrijorat.

Acest lucru vine după ce Britney a îmbrăcat ceea ce părea a fi o rochie de mireasă și un voal pentru o serie de videoclipuri, în timp ce le-a spus fanilor: “Nu-mi port niciodată rochiile… sunt atât de frumoase! Acesta este voalul străbunicii mele… Sunt un înger!”.

Britney a putut fi văzută rearanjându-și părul în fața camerei, în timp ce a rămas fără sutien sub rochiile de mătase, și părea să se simtă foarte bine în timp ce poza în mod spectaculos.

 

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important