Categorii: Monden Știri Stiri externe Viral

Britney Spears se dezbracă complet goală, iar fanii o imploră să “înceteze” cu fotografiile

Britney Spears a revenit pe Instagram și a împărtășit o altă fotografie complet goală, stârnind și mai multă îngrijorare din partea urmăritorilor săi cu privire la comportamentul ei, care o imploră să înceteze. “Jur că te-am văzut goală mai mult decât m-am văzut pe mine goală”.

Britney Spears și-a uimit fanii pozând din nou nud integral în timp ce se întinde întinsă pe plajă.

Cântăreața în vârstă de 40 de ani nu a purtat nimic altceva decât o pălărie de soare roșie, în timp ce stătea întinsă seducător pe nisip, cu valurile lovindu-i pielea goală.

Britney Spears se dezbracă complet goală, iar fanii o imploră să “înceteze” cu fotografiile

Britney, a plasat emoji-uri strategice de flori pe părțile ei intime în timp ce a pozat pentru imagine cu o mână care îi legăna unul dintre sâni și cu celălalt braț întins deasupra capului.

Mama a două copii a revenit pe Instagram duminică (23 octombrie), după ce a luat o pauză de zece zile de la rețeaua de socializare, prima postare de la revenirea sa fiind o altă fotografie topless.

Fanii și-au exprimat îngrijorarea pentru vedetă

Șirul de imagini explicite a stârnit îngrijorarea fanilor ei, care au implorat-o să se îmbrace la loc în secțiunea de comentarii.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Unul dintre ei a scris: “Am înțeles deja. Lol, jur că te-am văzut goală mai mult decât m-am văzut pe mine goală”.

Un altul a implorat: “Brittney, ești frumoasă, nu este necesar. O să regreți. Toți oamenii de aici care te încurajează să continui să faci asta nu au interesul tău. Mă bucur că poți să iei propriile decizii, aceste poze nu vin dintr-un loc stabil. Te rog să te îmbraci”.

Un al treilea și-a exprimat îngrijorarea: “Dacă vrea să pozeze nud, de ce nu face ședințe foto profesionale? Asta arată de parcă a fost făcută cu un aparat foto prost. Pur și simplu ceva nu se simte aici. Este clar că are ceva în neregulă cu ea, iar comentariile o încurajează”.

 

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR