Categorii: Știri Stiri externe Viral

Britney Spears îl desființează pe fostul soț, Kevin Federline. “Le-am dat totul”

Britney Spears a ripostat sâmbătă seară la adresa fostului soț, Kevin Federline, în legătură cu un interviu pe care acesta l-a acordat, susținând că cei doi fii ai lor aleg să nu o vadă. “Un singur cuvânt: Dueros”, a scris vedeta pop în povestea ei de pe Instagram. Fiii lui Britney Spears o evită de luni de zile pe cântăreața din “Toxic”, potrivit tatălui lor, Kevin Federline.

Într-un interviu acordat Daily Mail, Kevin a afirmat că fiii lor Sean Preston, 16 ani, și Jayden, 15 ani, încă își iubesc mama Britney, dar au ales să stea departe de ea.

În replică, cântăreața Toxic a intrat pe Instagram și a distribuit o poveste în care spune: “Mă întristează să aud că fostul meu soț a decis să discute despre relația dintre mine și copiii mei”.

 

“Le-am dat totul”, a spus Spears

Anterior, Federline, cel de-al doilea soț al lui Spears, a declarat pentru Daily Mail: “Băieții au decis că nu se vadă cu ea în acest moment. Au trecut câteva luni de când nu au mai văzut-o. Au luat decizia de a nu merge la nunta ei”.

Federline a declarat că lupta ei pentru tutelă a fost “greu de privit, greu de trăit, mai greu de privit cum trec băieții mei decât orice altceva. A fost greu. Este cel mai provocator lucru pe care a trebuit să îl fac în viața mea”.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Fotografiile indecente ale vedetei, motiv de discordie

Federline, care a fost căsătorit cu Spears în perioada 2004-2006, a mai spus că s-a chinuit să le explice adolescenților fotografiile riscante de pe Instagram ale lui Spears.

La un an de la divorț, Spears a avut o serie de crize publice în timp ce se lupta pentru custodia copiilor. Fostul star pop pentru adolescenți a fost spitalizată de mai multe ori, s-a ras în cap, a atacat paparazzi și a fost obligată să meargă la dezintoxicare.

În anii ulteriori, relația ei cu fiii ei a fost pașnică și stabilă, dar s-a deteriorat recent din cauza unor lucruri nespecificate la care adolescenții au asistat în timpul vizitelor cu mama, a declarat Federline.

“Se întâmplau o mulțime de lucruri cu care nu mă simțeam confortabil”, a declarat el în mod criptic pentru publicație.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat