Categorii: Știri Stiri externe Viral

Britney Spears a pozat goală. Vedeta, gravidă, a stârnit controverse. „Este bolnavă”

Unii cred că ar putea fi un nou apel de ajutor, în timp ce alții îl văd pur și simplu ca distractiv, fără alte explicații, dar Britney Spears a stârnit o reacție imediată din partea fanilor ei după ce a postat pe rețelele de socializare o serie de selfie-uri nud, fără ca cineva să se aștepte. Fanii au crtiicat-o dur.  „Această fată este bolnavă, strigă după ajutor”.

Cântăreața, care este însărcinată cu copilul logodnicului Sam Asghari, a distribuit fotografiile nud pe contul ei oficial, cu doar un emoji cu inimă roz pentru a-și proteja modestia.

Prin contul ei de Instagram, starul pop a împărtășit celor 41 de milioane de fani ai săi o serie de șase fotografii în care apare complet goală, folosind abia un emoji pentru a evita cenzura rețelei de socializare.

Britney, sedinţă foto nud

Cântăreața a postat luni (9 mai) 12 fotografii nud cu ea însăși pe Instagram.

În primul set de fotografii, Spears – care este însărcinată cu cel de-al treilea copil – a scris: „Ultima dată când am fost în Mexic ÎNAINTE să  rămân însărcinată… De ce arăt cu zece ani mai tânără în vacanță?.”

Diva este gravidă

Aproape o oră mai târziu, Britney a revenit la asta pe IG cu o a doua postare care includea încă trei fotografii care îi arătau fizicul.

„Nu subestima puterea de a face asta și de a fotografia cu un selfie stick.”

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Dar asta nu a fost tot, deoarece câteva ore mai târziu cântăreața a publicat o a treia postare în care a adăugat încă trei fotografii în care își arată corpul gol.

„Vă iubesc pe toți SSSSSSSSSSSSSSSOOOOOOOOOOOOOOOOOO mult”, a încheiat Spears.

Fanii lui Britney, îngrijorați pentru cântăreață

Reacțiile mai multor dintre milioanele ei de fani nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare, arătându-și îngrijorarea că Prințesa Pop ar putea să nu fie stabilă emoțional.

„Această fată este bolnavă, strigă după ajutor”, a susținut unul dintre cârcotași, în vreme ce altcineva a scris ca „așa ceva nu e normal”, cu referire la imaginile postate. Un alt comentariu a sugerat că „avea dreptate tatăl” (N.R. – tatăl lui Britney susține că fiica sa are nevoie să fie ținută sub tutuelă).

Spears se află la a treia sarcină, după ce a anunțat că așteaptă un copil cu logodnicul Sam Asghari și după ce a lăsat în urmă lunga bătălie juridică pe care a dus-o pentru a-și recâștiga controlul asupra finanțelor și asupra deciziilor medicale și personale odată cu încetarea solicitării  tatălui să preia controlul artistei asupra averii acesteia.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR