Categorii: Monden Vedete Romania

Brigitte Pastramă îl atacă din nou pe fostul iubit: ‘Nu a fost niciodată o relație reală. Este vina mea și mi-o asum’

Înainte de a se cupla cu Florin Pastramă, Brigitte Sfăt a avut o relație de câteva luni cu un bărbat mult mai mic decât ea. Iată că deși cei doi aveau planuri de viitor, Cornel Oana a fost părăsit de vedetă pentru Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă îl atacă din nou pe fostul iubit

Brigitte Sfăt s-a îndrăgostit de Pastramă în emisiunea ‘Ferma’! Bărbatul a avut un șoc când și-a văzut iubita la tv în timp ce se săruta și pipăia de zor cu un alt concurent. Brigitte a uitat complet de toate planurile cu iubitul tinerel și l-a înșelat fără nicio reținere.

Supărat pe aceasta, Cornel Oană a atacat-o în repetate rânduri pentru gesturile din emisiunea de la Pro Tv. În schimb, nici Brigitte Sfăt nu s-a lăsat mai prejos și a făcut din nou declarații incendiare la adresa fostului partener.

‘Am o căsnicie foarte frumoasă de aproape un an. Nu înțeleg de ce el se folosește de ziua mea să mai vorbească de mine. Aduce aminte că a fost logodnicul meu, dar el nu a fost niciodată în realitate. Probabil încarcă să se mai folosească de imaginea mea.

Eu n-am mai vorbit de el. Am răspuns o singură dată la o întrebare și am lămurit situația de ce nu mai am magazinul. Am fost foarte rănită, la un moment dat, de tot ce mi s-a întâmplat în fosta căsnicie și așa am considerat eu atunci să încerc să fabric o persoană ca să arăt că sunt și eu sus și că pot să trec mai departe și că mă vrea și pe mine cineva’, a spus soția lui Florin Pastramă.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Vedeta tv este revoltată că a investit într-o persoană falsă și că în timpul relației cu ea a înșelat-o cu diverse femei.

‘Am investit într-un băiat, pe care l-am cunoscut pe net, iar el este hacker. Căutam o persoană care să îmi intre în conturile fostului meu soț pentru a afla cu cine mai vorbește. Așa l-am cunoscut.

El este cel care a intrat în contul fostului meu soț și mi-a montat și programul acela de copiere a WhatsApp-ului și apoi m-a consolat. Nu a fost niciodată o relație reală. Este vina mea și mi-o asum și nu doresc să se mai folosească de mine și de numele meu și să mai apară în presă pe subiectul meu’, a declarat Brigitte Pastramă pentru Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?