Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Brigitte Pastramă, dezvăluiri despre căsnicia cu Ilie Năstase. ”A avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții. Am avut o căsnicie în trei”

Brigitte Pastramă a făcut o serie de dezvăluiri despre căsnicia cu Ilie Năstase, dar și despre relația acestuia cu Amalia, fosta lui soție. Bruneta o acuză pe Amalia Năstase că i-a destrămat căsnicia. ”Căsnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții. Am avut o căsnicie în trei.”

Brigitte Pastramă a fost invitată în cadrul podcastului „Taclale” ce va apărea la dată de 18 august, pe pagina de Youtube „Cancan”.

Bruneta a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea de Ilie Năstase, acuzându-l pe acesta că a defăimat-o, considernad că soția lui simulează o boală gravă. Mai mult, Brigitte spune că Ilie și Năstase au împânzit orașul că sunt o bolnavă închipuită.

”Căsnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții”

„În 2016 am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept. A fost un șoc pentru mine. În România s-a spus că aș putea avea cancer. Am fost la Viena. Ilie n-a venit nicio clipă cu mine.

Din păcate, căsnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții. Am avut o căsnicie în trei. Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta. Ea (n.r. – Amalia Năstase) m-a trimis undeva, la un centru unde aveau niște aparate foarte primitive.

Eu am silicoane și nu se vedea ce e în spatele silicoanelor. Și apoi (n.r. – Ilie și Amalia Năstase) au împânzit orașul că sunt o bolnavă închipuită, că vreau să-l țin pe Ilie prin niște boli false. Eu chiar aveam trei tumori care mergeau spre ganglion”, a explicat bruneta în podcastul Taclale.

”Am fost îmbolnălvită genital de bărbatul care era cu mine”

Bruneta a mărturisit că a fost în pragul de a face cancer genital.

„În dimineața zilei în care trebuia să mă operez, mi-au apărut pe organul genital trei negi, în condițiile în care eu nu l-am înșelat pe Ilie niciodată.

Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Am fost șocată, disperată, distrusă. Am fost îmbolnălvită genital de bărbatul care era cu mine. Atunci n-am mai fost pocăita care trebuia să fiu. M-am rugat la Dumnezeu, și am aflat că am trei tumori benigne (n.r.-  fără celule canceroase), pe care mi le-au scos medicii.

Apoi m-a dus o prietenă de-a mea la un ginecolog care mi-a zis: «Fetiță, cu boala pe care o ai tu acum, poți să te îmbolnăvești de cancer genital!»”, a povestit fosta soție a lui Ilie Năstase.

”Când mergeam la Roland Garros, ea mergea cu el, iar eu stăteam afară”

Brigitte Pastramă a declarat că a avut dintotdeauna o relație tensionată cu Amalia, pe toată durata căsniciei cu Ilie Năstase, acuzând-o pe aceasta că a dorit să îi despartă.

„Eu eram soția lui și mergeam cu tot cu Amalia în concedii. Avea o verighetă care semăna cu a noastră, avea verigheta la fel și când mergeam la Roland Garros, ea mergea cu el, iar eu stăteam afară.

Și toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să îl pierd. Și pentru că, dacă Ilie i-a dat apă la moară, ne-a făcut foarte mult rău. Mergeam la biserică și plângeam”, explica Brigitte la acea vreme.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR