Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Brigitte Năstase, atac dur la adresa lui Florin Pastramă. “Știai de la început că sunt o viperă”

Brigitte a făcut o postare cu subînțeles. Bruneta a postat o replică dură pentru Florin Pastramă și l-a numit un “șarpe veninos”. Mai mult, Brigitte i-a zis că răutatea o să fie plătită la un moment al vieții. “Știai de la început că sunt o viperă”. Cum a răspuns fostul partener al brunetei. Iată ce schimb de replici dure au avut cei doi.

Brigitte s-a despărțit de Florin Pastramă după 4 ani de căsnicie, pentru că nu mai suporta comportamentul violent al acestuia.

De când Brigitte a anunțat divorțul de Florin Pastramă și a venit cu o serie de acuzații dure la adresa lui, precum și replici acide. Chiar dacă bruneta a declarat că povestea dintre ea și fostul partener s-a terminat, cei doi au continuat să comunice subtil prin intermediul mesajelor dure postate în mediul online.

Brigitte, atac dur în mediul online

„Într-o zi, un șarpe a fost călcat de o mașină. Un om bun l-a văzut și l-a luat acasă, i-a îngrijit rana, l-a hrănit până s-a vindecat complet. Într-o zi, șarpele l-a mușcat de mână mortal. Omul, pe patul de spital, îl privește în ochi și îl întreabă:

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Știai de la început că sunt o viperă!’, este replica dură pe care Brigitte i-a dat-o lui Florin Pastramă în această dimineață, relatează Spynews.

Cum a răspuns fostul partener al brunetei

Florin Pastramă i-a răspuns fostei sale partenere, însă nu cu un atac, ci cu o replică care arată că vrea să rămână neutru la ceea ce zice Brigitte. Mai mult, omul de afaceri a explicat că Dumnezeu este cu el, indiferent de situație. Afaceristul nu a venit nici cu explicații legate de separarea dintre ei.

“Nu ți-am poruncit eu? Fii tare și curajos. Nu te teme, nici nu te descuraja, fiindcă Domnul Dumnezeul tău este cu tine oriunde mergi.”, este replica lui Florin Pastramă după mesajul lui Brigitte.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?