Categorii: Monden Vedete internationale Vedete Romania

Bombă în showbiz! Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit după 10 ani de relație. Informații de ultimă oră

În ultima perioadă au tot existat zvonuri conform cărora Monica Gabor s-ar fi despărțit de miliardarul chinez, Mr. Pink.

Fosta doamnă Columbeanu s-a distrat de minune în Mykonos, Grecia, alături de sora ei Ramona și alți prieteni. După ce a plecat din Grecia, vedeta a aterizat în Dubai, o altă destinație exotică. În prezent, Monica se află în Dubai, împreună cu sora sa.

Monica Gabor nu a fost însoțită de soțul său Mr. Pink, iar acest lucru le-a dat de bănuit fanilor brunetei. Gurile rele spunând că Monica și soțul ei ar avea probleme în căsnicie și ar fi în prag de divorț.

Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit

Un apropiat al Monicăi Gabor, milionarul Paul Mantea, a rupt tăcerea și a dezvăluit cum stau lucrurile, de fapt, între Monica și Mr. Pink. Bărbatul a aruncat bomba și a confirmat că vedeta nu mai formează un cuplu cu chinezul. Cei doi erau împreună de 10 ani.

Se pare că despărțirea este una definitivă, iar Monica Gabor s-ar putea să nu se mai întoarcă în America.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

”Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, a declarat Paul Mantea, fost handbalist, pentru Playtech. 

Monica Gabor nu vrea să se mai întoarcă în America?

Mai mult de atât, Monica Gabor nu a dorit să păstreze bijuteriile oferite de Mr. Pink în timpul relației. Accesoriile valorau sute de mii de euro, însă aceasta a preferat să i le înapoieze afaceristului.

”Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel”, au mai declarat apropiații Monicăi Gabor, pentru sursa citată anterior.

FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important