Categorii: Monden Vedete Romania

Bogdan din echipa Războinicilor a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Mă simt foarte câștigat”

Bogdan Urucu din echipa Războinicilor a fost eliminat din competiția ”Survivor România”.

O nouă eliminare la competiția ”Survivor România”,  filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Kanal D. Cel care a părăsit competiția este Bogdan Urucu, din echipa Războinicilor.

În consiliul de eliminare de duminică de la ”Survivor România” au fost popuși pentru eliminare Cosmin, Cucu și Sebi din Echipa Faimoșilor și Bogdan și Adelina din echipa Războinicilor. În urma voturilor de la telespectatori, cel care a părăsit comnpetiția a fost Biogdan Urucu.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ce a declarat Bogdan Urucu după ce a fost eliminat de la ”Survivor România”


„Concurentul care a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului dintre cei cinci și pentru care visul Survivor România se termină acum și aici, în această seară, este Bogdan”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, la consiliul de eliminare.

Bogdan Urucu a făcut declarații după ce a aflat că el este cel care părăsește competiția.

„Ce să zic? Mă simt, în primul rând, foarte câștigat pentru că am luat parte la această experiență, pentru că am cunoscut toți acești oameni pe care îi urmăream la televizor și de fiecare dată când îi vedeam că intră pe câte un traseu mă întrebam: Oare cum o fi? Oare cum este să intri pe traseu, să intri în apă, să ieși din apă, pe teren. În mare parte mă simt foarte, foarte câștigat. Îmi pare și rău că nu pot să mai lupt în continuare alături de colegii mei și, cumva, i-am lăsat știrbi de un om după ce că și așa eram puțini. Sper că le-am făcut o părere bună și că am fost alături de ei, atât cât am putut. Ne vedem acasă și vă aștept cu mare drag! Nu cred că am stat niciodată atâtea zile fără să vorbesc cu cineva din familie și, în al doilea rând, deși nu sunt un om care să mănânce foarte mult și mă adaptez, mi-am dat seama cât de important este să apreciem că avem ce mânca și să putem să ajutăm la rândul nostru, atunci când vom ajunge acasă, oamenii care efectiv nu au ce mânca și care trăiesc cum am trăit noi aici, cu puțin, cu ce găsesc. Astea sunt cele mai importante lecții pe care le-am învățat aici”, a spus Bogdan Urucu, citat de kanald.ro.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?