Categorii: Monden Vedete Romania

Boala ascunsă de care suferă Daniela Crudu. Detaliile incredibile pe care le-a oferit bruneta

Anul trecut, Daniela Crudu dezvăluia că a ajuns pe mâna medicilor. Aceasta a mărturisit ce diagnostic i-a fost pus.

Daniela Crudu a aflat anul trecut că are diabet. Ba mai mult decât atât, fosta asistentă de televiziune mărturisea, într-un interviu pentru o emisiune de la Antena 1, că medicii au descoperit că are și probleme la ovare.

„Am fost, mi-am făcut niște analize și mi-au descoperit diabetul. Fac un tratament de câteva luni cu niște pastile puternice. Am tratament, regim. Întâmplător am descoperit. M-am simțit foarte rău și am zis să mă duc să-mi fac analize. A zis că și la ovare am probleme. Eu n-am de-astea cu doctorul, nu-mi place să merg, mă tratez acasă”, dezvăluia Daniela Crudu.

Cel mai ciudat loc în care Daniela Crudu a făcut amor

Pe vremea când făcea parte din show-ul Burlăcița, Daniela Crudu a povestit că a făcut amor în avion, fără însă să dea prea multe detaluii.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

„A fost cel mai trăsnit loc în care am putut face asta. Nu mă gândeam vreodată, dar s-a întâmplat”, spunea fosta asistentă TV.

Daniela Crudu este una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc. Ea a pozat provocator în numeroase rânduri și și-a arătat trupul în cele mai incendiare ipostaze. De-a lungul anilor, Daniela Crudu și-a făcut numeroase operații estetice. În weekend-ul care a trecut, Daniela Crudu a ajuns de urgență la spital, după ce a fost bătută de iubitul croat.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important