Categorii: Monden Vedete Romania

Bianca Rus, primele dezvăluiri despre divorț: „A vrut să dea în mine”

Bianca Rus a făcut primele dezvăluiri despre divorțul de Antonio. Artista a dezvăluit că bărbatul a vrut să o lovească și l-a acuzat de numeroase fapte reprobabile. 

Solista Bianca Rus a fost invitată, astăzi, într-o emisiune TV, unde a vorbit despre divorț și despre motivele care au condus la despărțirea de soțul său. Artista a dezvăluit că bărbatul cu care a fost căsătorită doar câteva luni a avut un conflict monstru cu fratele Biancăi și îl acuză că i-a furat banii de la cununie. 

Bianca Rus: „A vrut să dea în mine, fratele meu a intervenit”

„Dacă el s-a certat sau nu cu el, nu mă privește. Fratele meu nu are cum să stea cu mâinile în sân atunci când cineva încearcă să mă lovească. Luase o sumă de bani din torpedou și i-a dat la lautari, am tras de el să plecăm acasă. A vrut să dea în mine, fratele meu a intervenit. S-au certat! S-au certat între băieți. Erau 70 de milioane de lei vechi. Mi-a cerut cheia sub un pretext, a dat banii la lăutari. Îi plăcea să bea mult, era sub influența băuturilor alcoolice, el dădea de băut la toată lumea de acolo, eu eram inexistentă”, a spus Rus. 

„A stat pe banii mei, a vrut să-mi vândă lucrurile din casă, nu a adus nimic în casă, nici măcar plinul la mașină nu îl făcea. Am dovezi. Facturi, chitanțe. Vreau verigheta înapoi, mama mea a plătit-o. Mama și tata ne-au ajutat enorm, tot timpul îmi zicea să le cer bani părinților mei. El a fost întreținut, inclusiv de către părinții lui! Nu are cum să mă atace așa! Eu m-am întreținut singură, nu am avut nevoie de un leu de la el, nu a întreținut niciodată familia. Am încercat să tac din gură, să stau în banca mea, el apare peste tot și face declarații”, a mai dezvăluit solista. 

De la ce s-ar fi infectat Florin Piersic, de fapt. Amputarea piciorului, decizia drastică a medicilor: 'Este gravă starea lui'
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Artista vrea verigheta înapoi

Bianca e convinsă că fostul său soț vrea să „o stoarcă” de bani: „Totul a început de la bani. Are pretenții financiare de la mine, de-aia nu vrea să mă lase în pace, să mergem la notar și să divorțăm. Îmi cere banii de la cununie, 5000 de euro, bani care au rămas la el, a plecat la mare, a cumpărat băuturi scumpe și fine, a plătit hotelul, masa. A spart banii de la cununie. Vine acum cu pretenții financiare? Trebuia să păstreze banii! Ăia sunt bani pe care el i-a cheltuit. Vreau verigheta înapoi. Mi-a vândut oalele din casă. Nici nu știu ce mi-a mai dispărut din casă. M-am întâlnit la ușă cu un domn care pleca din casa mea cu aragazul din casă. Domnul soț era lângă el”. 

 

FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?